Wpis z mikrobloga

Mireczki ile można krzyknąć za używanego #komputery Kupiony rowne 2 lata temu w styczniu, niektóre podzespoły na gwarancji, od marca 2020 nie używany (sparaliżowana lewa ręką, prawa złamany nadgarstek ( ͡° ʖ̯ ͡°)) dlatego chcę go sprzedać bo szkoda by się marnowal. Dyski SSD M2 i HDD zostawię dla siebie i włożę jakiś SSD M2 np 512GB lub 1TB. Używany tylko do 85% #photoshop #grafika #grafikakomputerowa i 15% #gry #leagueoflegends bo tylko do tego używałem. Zainstalowałem #gtav i po ok 2h odinstalowałem .
Nigdy nie był "katowany" np. do kopania #kryptowaluty i nie chodził 24h.
Ceny to ceny zakupu w sumie 6,130zl i nie mam pojęcia za ile go wystawić na OLX (,) jeszcze chłodzenie wodne zamontowałem ostatnio https://www.x-kom.pl/p/506581-chlodzenie-procesora-silentiumpc-navis-evo-argb-240-2x120mm.html
#pytanie #komputery #pcmasterace
K.....G - Mireczki ile można krzyknąć za używanego #komputery Kupiony rowne 2 lata te...

źródło: comment_1612055610cO1n8k2mfbN4mb1wTT4ZmQ.jpg

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KamDG: zdradzę ci sekret. W polskiej służbie zdrowia takie kolejki są już od 30 lat.
I co wybory wszyscy myślą że jak się partia zmieni to nagle znikną ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz
@KamDG: Znajdź jakiś m.2 256 i wrzuć go do specyfikacji. Wystaw go za 5k, może się ktoś znajdzie i poczekaj z dwa tygodnie. Jak nie to kasuj i wystaw za 4750. Poniżej 4500 bym nie schodził. Masz szczęście, że grafiki nie schodzą teraz praktycznie z cen. Jakby się ktoś targował to powiedz, że najwyżej możesz wysłać w cenie.
  • Odpowiedz
@KamDG: Ja sam bym nie chciał. Mam tyle przygód z wysyłką towarów, że wywołało to we mnie mentalne skrzywienie. Nie jestem w stanie zaufać dostawom, jeśli produkt przekracza 500 pln. Mógłbym o ekscesach z dostawami napisać książkę. Przy 4 flaszkach bym ci tego nie zdążył opowiedzieć.
  • Odpowiedz
  • 0
@sxldsxxl inaczej, połowę mogę autem podjechać, ile może paliwo do Warszawy z 200 kosztować? Biorę na siebie i wezmę całego kompa a kartony z płyty, grafiki doślę paczkomatem
  • Odpowiedz