@Springfield: ten produkt posiada legalną wartość thc w jednej porcji,
Fakt, że w buteleczce jest tych porcji kilkadziesiąt to inna sprawa ( ͡°͜ʖ͡°).
@Pozdzierany_Gumolit: Nie ma żadnego efektu placebo, działa tak jak ma działać ( ͡°͜ʖ͡°). Próbowałem nawet z kolegą pół na pół i obydwaj odczuliśmy wyraźne efekty relaksacyjne.
Działa ten płyn, pół na raz i naprawdę odczuwa się relaks. Jeśli ktoś jest naprawdę aktywnym użytkownikiem 420 to może mieć problem z klepnięciem @Mystoo wołam
@Himan1: też sobie to zamówiłem, ale cały czas czekam aż mi to dojdzie, ale myślę, że w weekend będzie walone. zioła nie jarałem już prawie miesiąc. nie wiem czy tego greenouta wziąć właśnie połowe czy cały na raz. tak z ciekawości to jak to spożywałeś? otworzyłeś i od razu bezpośrednio do gardła czy wcześniej wymieszałeś z jakimś np. mlekiem?
@Pozdzierany_Gumolit: a nie wiem, ja zamawialem jakos w zeszla zime 2 szt. bezposrednio ze strony producenta i dwukrotnie dostalem critical hita na kanapie xD nienawidze konopii i fazy po trawie ale tutaj muszę przyznać ciekawa sprawa że tym legalnie handlują
To dam już sobie pod rękę stoperan
Komentarz usunięty przez moderatora
Fakt, że w buteleczce jest tych porcji kilkadziesiąt to inna sprawa ( ͡° ͜ʖ ͡°).
@Pozdzierany_Gumolit: Nie ma żadnego efektu placebo, działa tak jak ma działać ( ͡° ͜ʖ ͡°). Próbowałem nawet z kolegą pół na pół i obydwaj odczuliśmy wyraźne efekty relaksacyjne.
Kosztowo wypada średnio, ale możesz to kupić
Naprawdę chill wchodzi
@hempmont: i bezpośrednio do gardła czy lepiej to wymieszać z mlekiem lub jeszcze jakimś innym sposobem?
ze strony dutchtherapy.pl
@borsiu: jak tam jest od 4 dawek dla wyjadaczy do 10 dawek dla przecietnego uzytkownika. Co Ci sie po tym dzialo?