Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Springfield: ten produkt posiada legalną wartość thc w jednej porcji,

Fakt, że w buteleczce jest tych porcji kilkadziesiąt to inna sprawa ( ͡° ͜ʖ ͡°).

@Pozdzierany_Gumolit: Nie ma żadnego efektu placebo, działa tak jak ma działać ( ͡° ͜ʖ ͡°). Próbowałem nawet z kolegą pół na pół i obydwaj odczuliśmy wyraźne efekty relaksacyjne.

Kosztowo wypada średnio, ale możesz to kupić
  • Odpowiedz
  • 1
Działa ten płyn, pół na raz i naprawdę odczuwa się relaks. Jeśli ktoś jest naprawdę aktywnym użytkownikiem 420 to może mieć problem z klepnięciem @Mystoo wołam
  • Odpowiedz
@Himan1: też sobie to zamówiłem, ale cały czas czekam aż mi to dojdzie, ale myślę, że w weekend będzie walone. zioła nie jarałem już prawie miesiąc. nie wiem czy tego greenouta wziąć właśnie połowe czy cały na raz. tak z ciekawości to jak to spożywałeś? otworzyłeś i od razu bezpośrednio do gardła czy wcześniej wymieszałeś z jakimś np. mlekiem?
  • Odpowiedz
  • 2
@Mystoo: Przeczytałem instrukcje i chciałem z mlekiem lecz jakoś pod wpływem impulsu wziąłem bezpośrednio z miarki.

Naprawdę chill wchodzi
  • Odpowiedz
@Pozdzierany_Gumolit: a nie wiem, ja zamawialem jakos w zeszla zime 2 szt. bezposrednio ze strony producenta i dwukrotnie dostalem critical hita na kanapie xD nienawidze konopii i fazy po trawie ale tutaj muszę przyznać ciekawa sprawa że tym legalnie handlują

ze strony dutchtherapy.pl
  • Odpowiedz