Aktywne Wpisy

Nowa_Zielonka_ +101
#chwalesie
Właśnie oddałem Pani Ukraince w mcDonalds we #wroclaw na rynku portfel, który zostawiła w łazience.
Różowa poszła siku, wraca i pyta mnie co zrobić jak sie znalazło portfel z dużą ilością gotówki. Mówię, że oddać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaglądam do środka a tam wszystkie możliwe dokumenty, karty, cała masa gotówki, dolary w setkach, złotówki w setkach i kupa ukraińskie pieniążków.
Wyciągnąłem jakiś
Właśnie oddałem Pani Ukraince w mcDonalds we #wroclaw na rynku portfel, który zostawiła w łazience.
Różowa poszła siku, wraca i pyta mnie co zrobić jak sie znalazło portfel z dużą ilością gotówki. Mówię, że oddać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaglądam do środka a tam wszystkie możliwe dokumenty, karty, cała masa gotówki, dolary w setkach, złotówki w setkach i kupa ukraińskie pieniążków.
Wyciągnąłem jakiś

DonGebels +66
Ktoś wie jak dokładnie działają ci #frajerzyzmlm ?
Mają swoją platformę do inwestowania? Czy to obojętnie jaka platforma, a oni po wykupieniu jakiegoś pakietu wysyłają co kupować? Grają tylko na wzrosty, czy na spadki też? Giełda, czy tylko krypto? Tak dużo pytań, tak mało odpowiedzi...
#kryptowaluty #gielda
Mają swoją platformę do inwestowania? Czy to obojętnie jaka platforma, a oni po wykupieniu jakiegoś pakietu wysyłają co kupować? Grają tylko na wzrosty, czy na spadki też? Giełda, czy tylko krypto? Tak dużo pytań, tak mało odpowiedzi...
#kryptowaluty #gielda
źródło: be8e40493ade9d3c7eb603774754770c20c9c66a33cd66e5e3eaf1ceaeecf3fa
Pobierz

#narkotykizawszespoko #greenout
źródło: comment_1611761833hfn0OMctdelIghKuXxJZW6.jpg
PobierzTo dam już sobie pod rękę stoperan
Komentarz usunięty przez moderatora
Fakt, że w buteleczce jest tych porcji kilkadziesiąt to inna sprawa ( ͡° ͜ʖ ͡°).
@Pozdzierany_Gumolit: Nie ma żadnego efektu placebo, działa tak jak ma działać ( ͡° ͜ʖ ͡°). Próbowałem nawet z kolegą pół na pół i obydwaj odczuliśmy wyraźne efekty relaksacyjne.
Kosztowo wypada średnio, ale możesz to kupić
Naprawdę chill wchodzi
@hempmont: i bezpośrednio do gardła czy lepiej to wymieszać z mlekiem lub jeszcze jakimś innym sposobem?
ze strony dutchtherapy.pl
@borsiu: jak tam jest od 4 dawek dla wyjadaczy do 10 dawek dla przecietnego uzytkownika. Co Ci sie po tym dzialo?