Aktywne Wpisy

LeVr +569
źródło: obraz_2025-08-23_095502030
Pobierz
kutmen2 +26
Gadałem dzisiaj z kolegą, z którym się nie widziałem od czasów pandemii. Chłop po 4 strzykawkach dzisiaj mi powiedział żebym zdjął czapeczkę foliową bo szczepionka mu życie uratowała. W mojej ocenie to on powinien zdjąć foliową czapeczkę xD Najbardziej mnie bawi to, że w tym okresie mojej koleżance fiknął dziadek i w szpitalu się pytali czy mogą dopisać COVID bo dostaną za to gratyfikacje.

#motoryzacja
@obszarnik: może kup sobie szybki tył napęd z automatem to będziesz mógł ruszyć bardzo dynamicznie bez ryzyka ze kola zabuksuja.
Nie rozumiem do końca Twojego problemu. Mi w zasadzie zazwyczaj ktoś ustępuje. Nawiązuje kontakt wzrokowy i ktoś sie lituje
Nie wierzę że ludzie tak skanuja i analizując czy mam te czy inne rejestracje
@obszarnik: Tak samo przejeżdżanie przy tym skrzyżowaniu ponad 100 kmph to pomoc temu kierowcy bo krócej musi czekać. Takie samo łamanie przepisów.
@obszarnik: w Warszawie to nie zależy od blach, tak tu po prostu część ludzi jezdzi... swoją drogą jeżeli uważasz ze w innych dużych miastach jest lepiej to znaczy ze mało
źródło: comment_1611739220nkI9WCKbtSshffTaD96YWu.jpg
Pobierz@InterferonAlfa_STG: to była klasyka w Katowicach jakiś czas temu, jak się orientowali ze mam warszawskie blachy to nagle zaczynało się pajacowanie, zajezdzanie drogi, spowalnianie do przepisowej prędkości mimo ze chwile wczesniej mieli +20-30. W krakowie nie lepiej :)
@kozaqwawa: Na Śląsku jazda na warszawskich blachach to sport ekstremalny xD Gorzej było tylko w Gdańsku. Według mnie powinno być jak na Litwie - tam po blachach nie da się określić gdzie jest zarejestrowane auto.