@Johnny_mielony: @agaciksa: Wielokrotnie słyszałem, że z reguły na psychologię chodzą ci ludzie, którzy sami szukają pomocy dla siebie. Przy okazji stwierdzając, że skoro życie ich tak "doświadczyło", to są oni idealnymi ekspertami i są w stanie pomóc komukolwiek, tylko że jednak ta mieszanka wybuchowa niestety działa inaczej.
Co gorsza, sam znam/znałem osoby, które idealnie do tego opisu powyżej pasują i siedzą na psychologii...
@miki_w: @grr193: sam jestem ciekaw. Aczkolwiek parę lat temu, cofając się do czasów popylania do licbazy to sporo różowych z biol-chemów z okolicznych szkół poszło na pielęgniarstwo, bo nie udawało im się ogarnąć maturki na tyle, żeby wbić się na lekarski.
@poloyabolo: nie no wiadomo ze lekarski >> pielegniarstwo ale moim zdaniem oba te kierunki zasluguja na szacunek spoleczenstwa i stawianie ich obok onlyfans to troche nie ma miejscu
mysle ze smutne to jesst ale serio wydaje mi sie ze taka karynka po kosmetologi co dowali pare kursow moze wiecej zarabiac niz pielegniarka mimo iz jej wartosc spoleczna jest znacznie mniejsza
znam jedna co usuwa pieprzyki laserem za 70$ z chin a bierze 150 / 30 minut
Komentarz usunięty przez moderatora
@WuDwaKa: chyba masz coś nie tak z monitorem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co gorsza, sam znam/znałem osoby, które idealnie do tego opisu powyżej pasują i siedzą na psychologii...
ten zawod powinien byc jak najbardziej szanowany i w ogole nie pasuje do tego kola s----------a
albo moze mam kija w dupie
idk xd
mysle ze smutne to jesst ale serio wydaje mi sie ze taka karynka po kosmetologi co dowali pare kursow moze wiecej zarabiac niz pielegniarka mimo iz jej wartosc spoleczna jest znacznie mniejsza
znam jedna co usuwa pieprzyki laserem za 70$ z chin a bierze 150 / 30 minut