Aktywne Wpisy

MyOwnWorstEnemy +525

Grizzzly +5
Jak można się ze sobą spotykać 9 lat i nie formalizować związku? Chyba wiadomo, że w takim razie jedna strona nie kocha albo w ogóle się nie kochają. 2-3 lata to maks moim zdaniem, ile kobieta powinna czekać na oświadczyny.
#zwiazki #podrywajzwykopem
#zwiazki #podrywajzwykopem
źródło: vanessa
Pobierz

Nie mam wątpliwości, że Ludzie i bogowie to prawdopodobnie najlepszy serial roku 2020, a na pewno najlepszy wojenny odcinkowiec produkcji TVP ostatnich lat. Jego twórcom udało się osiągnąć niemal idealną równowagę – zrealizować pasjonujący fabularnie i świetny technicznie tytuł przy jednoczesnej wierności realiom historycznym. Co więcej, dzięki ciepłemu przyjęciu publiczności już wiemy, że doczeka się kontynuacji. Chociaż trzeba przyznać, że sukces Ludzi i bogów jest rzeczą dość przewrotną, w dodatku o gorzkim posmaku. Informację o potwierdzeniu drugiej serii ogłoszono na kilka odcinków przed finałem, który był raczej zakończeniem zamkniętym, a jeden ze scenarzystów, Krzysztof Węglarz, zmarł zaledwie dwa tygodnie przed premierową emisją pierwszego epizodu. Tym bardziej zastanawiam się, jak z całej sytuacji wybrnie pozostały na placu boju drugi autor scenariusza, Wenanty Nosul. Obyśmy możliwie najszybciej mogli się o tym przekonać i zobaczyć, z jakimi wyzwaniami przyjdzie się zmierzyć oddziałowi Pazur w nowych odcinkach.
Recenzja serialu Ludzie i bogowie
#seriale #serial #tvp #ogladajzwykopem #nerdheim
źródło: comment_1611679925ZutqUaKVx4fWKUavuk9d2N.jpg
Pobierz@Popularny_mis: LOL, @T3sla: wtf? (ʘ‿ʘ) chyba chodzi mu o patriotyzm który motywował żołnierzy polskiego podziemia do ryzykowania życia w walce z niemiecką okupacją. Żadnej propagandy nie ma w tym serialu.
@T3sla zacząłem oglądać, ale zbytnio mi to przypominało 4 pancernych, goście z AK jak terminatorzy bez uczuć odwalają każdego kto stanie im na drodze, wszystko przedstawione czarno biało, niemcom nie nadaje się żadnej innej roli niż bycie bestalskimizwierzętami, bohaterski polak z AK wymierza im sprawiedliwość niczym superman bez żadnych konsekwencji. Wojna przedstawiona 0/1 bez