Wpis z mikrobloga

rozpisz mi proszę dzienny rachunek, mi się te produkty nie kalkulują z podaną kwotą

@primorsk: Normalnie się zmieścisz jeżeli sam sobie gotujesz itp , jak dorzucisz obiad na mieście albo coś gotowego w sklepie to już się raczej nie zepnie.

Ale np zdrowe jedzenie na śniadania , jajecznica , owsianka , sadzone , szakszuka
drugie śniadanie twaróg z rzodkiewką / szczypiorkiem co tam chcesz i
  • Odpowiedz
Za 6k brutto to bym dropnął całą bazę i tyle by było mojej pracy za te śmieszne pieniążki. Ile to jest 4.2 netto? W czasach kiedy dobry porter kosztuje 20-30 zł, pizza 50 zł, zatankowanie auta 300 zł a wynajem zwykłego mieszkania 2000 zł. Jak to dobrze, że w szkole się obijałem, grałem w gierki i pomyślałem aby życie zawodowe związać z komputerami. IT here xD

@thomekh: No ty to
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@TheNarf: jeszcze żeby 6k brutto to był pieniądz za które da sie spokojnie w tym k--------u żyć xD

@Shatter:
Napisałem, że spokojnie- nie martwiąc sie o to czy czy Ci starczy do 1. I jedząc jedzenie a nie przemielone śmieci

Żyć=/=Egzystować
  • Odpowiedz
@borjaki: napisałeś wymagania dla wyzszej klasy sredniej, więc i na zarobki patrzysz przez ten pryzmat. Popatrz sobie na medianę i dominantę zarobków w Polsce. Wg. Twoich kryteriów 90% ludzi powinno jeść błoto z trawą i mieszkać w schowku na miotły jak Max Kolonko :) Powatrzam: 6k w polskich warunkach to jest naprawdę dobra pensja.
  • Odpowiedz
Na wykopie to chyba faktycznie co drugi programista 15k albo na utrzymaniu mamusi bo komentarze takie oderwane od rzeczywistości, że wierzyć się nie chce ( ͠° ͟ل͜ ͡°)
  • Odpowiedz