Wpis z mikrobloga

@Jooe: wiem, o czym mówię. Okulary zakrywają oczy, ale uśmiech ma ładny i rysy tez regularne. A to, że jest przy kości, to mam w dupie. Ja takie lubię.( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@BengolioNapletini: nie trzeba takiej panny dźwigać, żeby ją pokochać. Ja rozumiem, że incele wykopowe mają ideał kobiety w stylu 90-60-90 z twarzą Taylor Swift czy Kate Upton, a każde odstępstwo zowią „ulańcem” „pasztetem” itp. Miałem podobne myślenie do 25 roku życia, gdy poznałem swoją pierwszą kobietę. Była podobnej postury co dziewczyna ze zdjęcia. Ale buzię miała śliczną jak laleczka i to dzięki niej przestałem oceniać kobiety pod względem figury, a nawet
  • Odpowiedz
@BengolioNapletini: ja lubię i takie jak na zdjęciu, i szczupłe/drobne. Po prostu przestałem zwracać uwagę na to, czy kobieta ma kilka kilogramów więcej. I nie, nikt nie musi „ulanych” obracać. To nie jest kwestia musu, tylko chęci. Poza tym, one same też wcale niczego nie muszą.
  • Odpowiedz
@OSH1980: Pokochać można każdego, nawet kadłubek, natomiast nie zmienia to faktu że otyłość jest w #!$%@? niezdrowa, pociąga za sobą wiele komplikacji, zwiększa ryzyko wielu schorzeń i jest właściwie skracaniem sobie na własne życzenie życia i znaczącym zmniejszeniem jego komfortu. Poza tym też sporo mówi o charakterze osoby, jeśli wynika z jej wyborów i lenistwa, a nie jakiejś choroby poprzedzającej.
  • Odpowiedz