Aktywne Wpisy

wykopowa_ona +970
Przybywam tradycyjnie 22 września z tym zdjęciem i dzielę się z Wami radością naszą;)
Dziś mija nam 11 lat w małżeństwie. Wiadomo - czasem słońce, czasem deszcz. Ale nie wyobrażam sobie życia bez tego człowieka i mam nadzieję, że przyjdzie się nam razem zestarzeć.
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #chwalesie
Dziś mija nam 11 lat w małżeństwie. Wiadomo - czasem słońce, czasem deszcz. Ale nie wyobrażam sobie życia bez tego człowieka i mam nadzieję, że przyjdzie się nam razem zestarzeć.
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #chwalesie

WykopowyInterlokutor +424

Wróciłem po latach do Zewu Prypeci i doszedłem nawet dość daleko bo do Prypeci, wykonałem sporo misji i spotkałem kontrolera którego się obawiałem ale okazało się że jest on bardziej irytujący niż straszny ale teraz zszedłem do jakiegoś laboratorium no i prędzej się zesram niż dam radę przejść ten etap :/
Ciągle słychać jakieś odgłosy, mam mało amunicji i apteczek a do tego jest tutaj pełno potworów - które potrafią wylecieć znikąd :/
Myślicie że z inną częścią może mi pójść lepiej? ogólnie bawiłem się lepiej z Cieniem Czarnobyla lata temu, teraz też więcej się męczyłem niż czerpałem satysfakcji z przebywania w tym świecie - ogólnie ta lokacja początkowa na bagnach to jakaś patologia, kto normalny tak nudną i brzydką lokacje wrzuca na start gry? :P
#stalker #prypec #gry #zalesie
Myślę że spróbuje jeszcze w Czyste Niebo pograć, ostatnio gdy grałem dość szybko zrezygnowałem - może że znajdę jakieś fajne mody do Cienia Czarnobyla które urozmaicą grę to też będzie gitara :)
Takie gry jak Resident Evil czy Silent Hill bardzo szybko mnie wykończyły psychicznie, myślę że to kwestia tego że zbyt mocno wczuwam się w rozgrywkę i angażuję się w to wszystko :x
W sumie Fallout 3 i NV to jedyne "horrory" które przeszedłem ale to raczej gra akcji, rpg z elementami horroru :p
W TLOU przez większość gry jakaś postać ci towarzyszy, nawet siostra która oglądała rozgrywkę się nie bała więc ta gra nie mogła być straszna :)
tak jak @om9k pisze, bierzesz pierwsze jakie złapiesz i #!$%@? stamtąd, jak znajdziesz wszystkie to w zakończeniu będziesz miał troszkę inny opis ale nic poza tym
Komentarz usunięty przez autora