Aktywne Wpisy
Testomane9 +3
Siemka, w zeszłym roku miałem łącznie ~270 tys. przychodu, 3/4 lata temu wziąłem chwilówkę nietrzeźwy której nie spłaciłem bo się na tym nie skupiałem szczególnie ale przez to wiszę w krd, i nie mogę dostać teraz chwilówki online a potrzebuje pożyczyć trochę pieniędzy >1000. Jest ktoś w stanie podać namiar lub osobiście udzielić pożyczki prywatnej, nie na podstawie zdolności tylko uwiarygodnienia stałego przychodu średnio 15-25 tys co miesiąc przez ostatni rok. Na

maikeleleq +153

https://kalisz24.info.pl/kierowca-ciezarowki-zaufal-samochodowej-nawigacji-zablokowal-ruch-w-centrum-miasta/
#kalisz #bekaztransa
źródło: comment_1611084047rOuKiju01Ic6ewqDNddBTv.jpg
Pobierza może pomylił trasy i tak jak wykopowi eksperci zalecali nie zawracał na zakazie, tylko pojechał dalej szukając miejsca do zawrócenia? No jak było do przewidzenia - utknął
Inna sprawa: Z Igo Primo zdaje się tak miałem, że jak minąłem na wjeździe do miasta przykładowo "18T RMC nie
ps Road Lords by "uratować" mnie przez przejazd przez normalnie przejezdne roboty drogowe pokierowała raz na zabytkowy mostek na 2,5T, a drugim razem przez mazurskie wioski gdzie drzewa o mało nie potłukły mi obu obrysowek jednocześnie. Albo by nie stracić 10min na wahadle wysłała na objazd kosztujący 25min jazdy i mostek 15t :)