Aktywne Wpisy
edenptlg +478

Nacho_Libre +24
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

@Merkowsky: coraz bardziej odklejone rzeczy piszesz. Z kazdym wykonawca mozesz negocjowac ceny.
W zasadzie mozesz to robic nawet w hipermarkecie tylko nie z kasjerka, a kierowniczka ¯\_(ツ)_/¯
Jeszcze nie widzialem warsztatu zeby nie dalo sie negocjowac. W aso tez sie da i nie robia wielkiego problemu
Poza IC masz kilka innych hurtowni moto, zakladam, ze rozbija sie o model dostawy, gdzie jak zauwazyles IC czy fota maja po kilka transportow dziennie i moga dowiezc czesto czesci na za 2-3 i mechanik ogarnie
Ceny ma duzo nizsze, zna sie doskonale, bo zjadl zeby na tych samochodach. Sam jest posiadaczem kilku bmw
@Merkowsky: a Ty sie zycia naucz. Rozwiazywania swoich problemow, szukania mozliwosci, a nie uzalania sie w internecie, ze ktos
@Merkowsky: w sensie IC? Bez problemu wyciagniesz 20% znizki w IC na wejsciu ¯\_(ツ)_/¯
Po drugie to nie jest jedyny sklep z czesciami.
@Merkowsky: no taki ze aspoleczny nieumiejacy sie dostosowac element jak Ty bedzie placil 100% ceny, a ludzie, ktorzy kultury nie znaja dostaja znizki i kupuja taniej.
Finalnie firma zarabia wiecej - tak duzo jak na kim potrafi
Jakbys codziennie w piekarni bral 10 chlebow to po miesiacu tez by Ci dali lepsza cene ¯\_(ツ)_/¯
@OraclePL: nie zawsze
@Merkowsky: Wydaje mi się że możesz mieć rację, klientowi pokaże stronę z cenami i ucina gadkę.
Czesc w detalu: 100
Mechanik sprzedaje ja klientowi za 70
Kupuje ja za 50 , dostaje jeszcze fakturę I sobie vat I dochodowy odlicza i splaca sprzet obrotem
Mechanik sprzedaje ją klientowi za 100
Kupuje ja za 50, dostaje jeszcze fakturę i odlicza sobie wszystko
Jeżeli klient ma jakieś wątpliwości co do ceny, to mechanik pokazuje stronę dostawcy i mówi, że takie są ceny, niech sobie Pan spojrzy. Klient nie musi być alfą i omegą, nie musi wiedzieć, że istnieje takie coś jak zniżki w największej hurtowni motoryzacyjnej w Polsce, nie musi się nawet
Mechanik poświęcił swoj czas żeby ta czesc zamówić. A na koniec naprawy wystawi ( hehehe) fakturę na pelna ( hehe) kwotę.
Jak nie jestes alfa i omega to się zdajesz na mechanika on zamawia części, poświęca swoj czas i bierze za to odpowiedzialność.