Aktywne Wpisy

Panitsch +79
Jako że odbieram teraz zaległy urlop,a pogoda nie dopisuje żeby gdzieś wyskoczyć to postanowiłem w końcu zrealizować coś co od dawna planowałem czyli wygospodarowanie dodatkowej przestrzeni w mieszkaniu. Koszt materiałów to niecałe 800 zł nie licząc mojej robocizny, ale uwinąłem się w jedno popołudnie więc nawet wliczając dniówkę to koszt poniżej 1500 zł. Dzięki temu udało się uzyskać prawie 3m2 na przechowywanie - na pewno przyda się szczególnie, że nadchodzi sezon deszczowy
źródło: obraz_2025-09-24_155525502
Pobierz
Turpizm 0

#k2 #urubko #gory
źródło: comment_1610977201qbKqM23sfHG4iPhDwE4dwo.jpg
PobierzNo jak brak tlenu eliminujesz to chyba jest to inne wejście niz bez tej eliminacji? Gdyby Kipchoge mógł brać wziewki tlenu co kilkaset metrow nawet na maratonie i wowczas pobił maraton ponizej 2h to czy rekord mozna uznać czy nie? Czy rekord z pacemakerami osłabiającymi od wiatru na idealnej trasie sie liczy czy nie?
Liczy sie wejście jak
@Fako: Bezbek, ale to akurat śmieszne.
Komentarz usunięty przez autora
@jadepobiegac: no jak brak zimna eliminujesz to chyba jest to inne wejście niz bez tej eliminacji? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
@Fako: To było dla odmiany zabawne. Nawet zepsuty zegar raz dziennie pokazuje dobrą godzinę.