@pan-masuo: Grubo. Ja żałuje, że 3070 nie wziąłem po premierze a kto dobrze szukał to można było z media expert wyrwać spokojnie za 2,5k. Liczyłem na 3060 ti max za 2k ale za 2300 udało mi się wyrwać po premierze.
@dwal: No nie gadaj, ograłem trochę gier ostatnio aż mam przesyt. Prey 2017, Dishonored 2, Doom Eternal, jakieś indyki w miedzy czasie i mam przesyt. Do metro exodus chce podejść ale muszę odczekać, ostatnio kupiłem na steam i zwróciłem po niecałej godzinie gry ale nie przez to, że gra słaba tylko mi się nie chciało po wcześniejszym szarpnięciu trzech dobrych tytułów pod rząd.
Tak samo wystarczy karta dzwiękowa zintegrowana, tak samo wystarczą słuchawki za 30zł, tak samo wystarczy monitorek tani używany, i tak możemy w kółko. Miałeś ty kiedykolwiek lepszy sprzęt w łapach czy całe życie 24fps bo na elektronike to szkoda?
@MobrayOswaldo Nie chodzi o to, że szkoda. PO prostu w chwili obecnej sytuacja na rynku zdecydowanie nie sprzyja wymianie kompa i tu nie ma się co czarować. Gra, która miała spowodować wymianę kompa u całej masy osób okazała się niedorobionym bublem, a na horyzoncie brak gorących premier to i ludziom się nie spieszy.
@goryll: Akurat siedzę na FullHD 144hz za 1k :). 4k 144hz za 2K bez sensu w moim przypadku bo wymagam 144fps/144hz w fpsach sieciowych a 3060 ti może mieć dropy w tej rozdzielczości przy czytelnych ustawieniach.
5 dni temu kupiłem za 3800 wiedząc że przepłaciłem, dobrze że nie czekałem dłużej z decyzją ;d
#nvidia #kartygraficzne #pcmasterrace
4k 144hz za 2K bez sensu w moim przypadku bo wymagam 144fps/144hz w fpsach sieciowych a 3060 ti może mieć dropy w tej rozdzielczości przy czytelnych ustawieniach.