Wpis z mikrobloga

@pan-masuo: Grubo. Ja żałuje, że 3070 nie wziąłem po premierze a kto dobrze szukał to można było z media expert wyrwać spokojnie za 2,5k. Liczyłem na 3060 ti max za 2k ale za 2300 udało mi się wyrwać po premierze.
  • Odpowiedz
@dwal: No nie gadaj, ograłem trochę gier ostatnio aż mam przesyt. Prey 2017, Dishonored 2, Doom Eternal, jakieś indyki w miedzy czasie i mam przesyt. Do metro exodus chce podejść ale muszę odczekać, ostatnio kupiłem na steam i zwróciłem po niecałej godzinie gry ale nie przez to, że gra słaba tylko mi się nie chciało po wcześniejszym szarpnięciu trzech dobrych tytułów pod rząd.
  • Odpowiedz
Tak samo wystarczy karta dzwiękowa zintegrowana, tak samo wystarczą słuchawki za 30zł, tak samo wystarczy monitorek tani używany, i tak możemy w kółko. Miałeś ty kiedykolwiek lepszy sprzęt w łapach czy całe życie 24fps bo na elektronike to szkoda?
  • Odpowiedz
  • 0
@MobrayOswaldo Nie chodzi o to, że szkoda. PO prostu w chwili obecnej sytuacja na rynku zdecydowanie nie sprzyja wymianie kompa i tu nie ma się co czarować. Gra, która miała spowodować wymianę kompa u całej masy osób okazała się niedorobionym bublem, a na horyzoncie brak gorących premier to i ludziom się nie spieszy.
  • Odpowiedz
@MobrayOswaldo: oszczedz mi klawiatury, akurat mialem rx570 i exodus gralem w ultra fhd, ale tylko pierwsza lokacje, na pustyni musialem zejsc na high. rx570 za 280zl kupiony a nie k---a 2,3k za gpu, w exodusa grasz i sie chwalisz... monitorek jak rozumiem 4k 144hz za 2k?
  • Odpowiedz
@goryll: Akurat siedzę na FullHD 144hz za 1k :).
4k 144hz za 2K bez sensu w moim przypadku bo wymagam 144fps/144hz w fpsach sieciowych a 3060 ti może mieć dropy w tej rozdzielczości przy czytelnych ustawieniach.
  • Odpowiedz