Wpis z mikrobloga

Jak wam idzie?

Ja ograniczyłem cukier (cola wyleciała w ogóle, do tej pory 3-4l tygodniowo były, nie żre już batoników i czekolady poza sporadycznym ukradzionym kawałkiem żonie ( ͡° ͜ʖ ͡°)), generalnie spadek spożywanego cukru o 80-90% mam wrażenie. Zacząłem jest częściej a mniej, nie żre nic po 18/19 chyba że jakiś kefir. Byłem biegać ostatnio po dłuższej przerwie, zakwasy weszły ¯_(ツ)_/¯

Po takim secie po kilkunastu dniach zauważyłem wzrost wagi, WTF ( ͡ ͜ʖ ͡)

#zagrubo2021 #chudnijzwykopem
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@hoszin skoro do tej pory waga stała w miejscu lub delikatnie rosła powoli a po ograniczeniu kalorii (cukier out) i unormowaniu jedzenia nagle w górę w ciągu dnia to jestem zdziwiony?
  • Odpowiedz
  • 0
@NiskiGrubyDzik wiesz co, ograniczyłem jedzenie wieczorem z uwagi na problem z pompowaniem się brzucha i jelit, mam coś czego jeszcze żaden lekarz mi nie zdiagnozował i tak się sam leczę zapobiegawczo, jak coś zjem później to jestem jak chodząca beczka powietrza ( ͡° ͜ʖ ͡°) no i jedzenie nie opuszcza żołądka nawet po 2-3h, nie wiem czemu...

Zazdroszczę Ci, serio :D
  • Odpowiedz
@NiskiGrubyDzik:

ćwiczę na Nintendo Switch (Ring fit + Box)

To jest skandal, że nikt nie wydał fajnej gry tego typu na PC z odpowiednim akcesorium :P w ogóle w czasie pandemii cena ringfita poszła w górę mocno

@Niedzwiedzmin:
Ja dopiero za parę dni sprawdzę wagę. Niestety z aktywności obecnie wjeżdżają tylko krótkie spacery. Ogólnie, wahania wagi, zwłaszcza na początku są dość normalne i dalej rób swoje. Mimo wszystko
  • Odpowiedz
@NiskiGrubyDzik: Mam x360 i kinecta, kupiłem nawet Fit Evolution czy jakoś tak. Dwa razy poćwiczyłem i mnie wkurza, bo nie widzi mnie całego ( za mało miejsca w pokoju) i często nie czyta ruchów. Jak wrócą siłownie (oby szybko) to ruszę znowu robić nogę na rowerku spinningowym :D
  • Odpowiedz
To jest skandal, że nikt nie wydał fajnej gry tego typu na PC z odpowiednim akcesorium :P w ogóle w czasie pandemii cena ringfita poszła w górę mocno

@diarrhoea: możesz spróbować Just Dance Now - na komputer, online, nawet nie potrzebujesz akcesorium, bo kontrolerem jest telefon. Przy szybszych piosenkach można się zmęczyć. Z minusów - abonament :/
  • Odpowiedz