Aktywne Wpisy

simplequestion +660
źródło: temp_file8183156768590002098
Pobierz
Gandezz +322
Jutro z lubą jedziemy do szpitala ze skierowaniem, jakiś płyn się zbiera w dziecku (przy płucu i przy mózgu), ginekolog był dość poważny stąd boimy się co będzie dalej (・へ・)
Trzymajcie kciukiem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#ciaza #zwiazki #zalesie #niewiemjaktootagowac
Trzymajcie kciukiem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#ciaza #zwiazki #zalesie #niewiemjaktootagowac

Ja ograniczyłem cukier (cola wyleciała w ogóle, do tej pory 3-4l tygodniowo były, nie żre już batoników i czekolady poza sporadycznym ukradzionym kawałkiem żonie ( ͡° ͜ʖ ͡°)), generalnie spadek spożywanego cukru o 80-90% mam wrażenie. Zacząłem jest częściej a mniej, nie żre nic po 18/19 chyba że jakiś kefir. Byłem biegać ostatnio po dłuższej przerwie, zakwasy weszły ¯_(ツ)_/¯
Po takim secie po kilkunastu dniach zauważyłem wzrost wagi, WTF (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#zagrubo2021 #chudnijzwykopem
U mnie są póki co spadki wagi (podsumuję to dopiero w lutym).
Jeśli chodzi o moje zmiany w odżywianiu / życiu codziennym:
- ćwiczę na Nintendo Switch (Ring fit + Box)
- nie
Zazdroszczę Ci, serio :D
To jest skandal, że nikt nie wydał fajnej gry tego typu na PC z odpowiednim akcesorium :P w ogóle w czasie pandemii cena ringfita poszła w górę mocno
@Niedzwiedzmin:
Ja dopiero za parę dni sprawdzę wagę. Niestety z aktywności obecnie wjeżdżają tylko krótkie spacery. Ogólnie, wahania wagi, zwłaszcza na początku są dość normalne i dalej rób swoje. Mimo wszystko
W teorii są google VR i np. Beat Saber - na pewno można się przy nich zmęczyć :D
@diarrhoea: możesz spróbować Just Dance Now - na komputer, online, nawet nie potrzebujesz akcesorium, bo kontrolerem jest telefon. Przy szybszych piosenkach można się zmęczyć. Z minusów - abonament :/
Sprawdzę :) abonament mnie nie przeraża, jeżeli da się przy tym ruszyć