Aktywne Wpisy

Kolczaneiro +31
źródło: temp_file8655782147284693117
Pobierz
Czeski_Pablo +13
Wy tutaj debatujecie za legalizacją marichuany, a właśnie dokręcają śrubę z ogólnopolską prohibicją nocną xd
Marzyciele xd
Marzyciele xd

"Czy prawicowi populiści dorżną konserwatystów? Gdy populistyczni radykałowie zaczynają dominować na prawicy, konserwatywni tradycjonaliści muszą uciekać przed rozpętaną przez radykałów rewolucją. Czy oznacza to, że konserwatyści są bez szans? – takie pytanie postanowiła zadać Kultura Liberalna"
czy
" Wywiad z prześladowanym przez aparat państwowy sędzią Igorem Tuleyą, któremu bezprawnie odebrano immunitet za obronę rudymentów państwa prawa. Teraz grozi mu nawet
A jak się tagi nie podobają to zgłoś do moderacji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
nie szufladkuj mnie do konserw, bo wbrew pozorom mam więcej wspólnego z neuropa niż z prawa kami odnośnie poglądów.
natomiast nie lubię hipokryzji, a modki przymykają oko na tagi jeśli znaleziska są antypis :-) ja wiem ze takich szkodników i matołów we władzach nie mieliśmy od czasów PRL, ale bez przesady. Traktujmy wszystkich równo.
"dziedzina nauki zajmująca się polityką (!) i sposobami sprawowania władzy"
@Koliat: Uważaj z takim uproszczeniem, na Wykopie musisz pisać Politologia ≠ Polityka.
Inaczej ktoś jeszcze pomyśli, że masz na myśli "Silnia z Politologii = Polityka" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Gaku745: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jaki tygodnik?
Próbowałem kiedyś polemizować z tymi treściami tam ale mi neuropa nie odpisuje niestety. Tylko dla wybranych widocznie xD.
Komentarz usunięty przez moderatora
Ty chyba uprawiesz projekcję w tym momencie... Mówisz "do mnie", a opisujesz siebie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)