Aktywne Wpisy

PiotrFr +653
Te nakrętki to jeden z najlepszych pomysłów UE.
Otwierasz, pijesz i zamykasz. Nie musisz jej trzymać, odkładać, później szukać.
Do tego podobno przyczyniają się do poprawy puli genowej, bo najsłabsze jednostki nie potrafią się napić i umierają z pragnienia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#europa #ekologia #niepopularnaopinia
Otwierasz, pijesz i zamykasz. Nie musisz jej trzymać, odkładać, później szukać.
Do tego podobno przyczyniają się do poprawy puli genowej, bo najsłabsze jednostki nie potrafią się napić i umierają z pragnienia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#europa #ekologia #niepopularnaopinia
źródło: 1000021971
Pobierz
xmadesio +10

https://www.freedom-nieruchomosci.pl/oferta/19240-3685-OMS
w skrócie:
[+] 3 pokoje
[+] budynek z 2017 roku
[+] żłobek zaraz obok
[+] tramwaj 500m
[+] 7500 zł za m2
[+] całkiem niedaleko centrum w #poznan
[+] okna z 2 stron świata
[+] duży balkon z wejściem z 3 pomieszczeń
[+] cicha okolica
[-] brak miejsca parkingowego (parkujesz gdzie jest wolne)
[-] brak marketu w okolicy
[-] mieszkanie mało ustawne
[-] korytarz stanowi ok. 20% mieszkania
#mieszkanie #kupnomieszkania #budownictwo #nieruchomosci #mieszkania #budujzwykopem #remontujzwykopem #remont #mieszkaniedeweloperskie
źródło: comment_1610372854dqyTnkxieZRgieNo23u5s3.jpg
Pobierz@becvvv: Czyli zostaje mniej niż 40m na 3 pokoje, łazienkę i kuchnie. IMO 47m to takie minimum na wygodne 2 pokoje, robienie z tego 3 gdzie korytarz jest większy od pokoi to trochę ciasno.
Nie wiem jak w Poznaniu ale w Wawce to jest ogromny minus. Ludzie sprowadzają szrotów na potęgę i każdy jeden nieopłotkowany trawnik i chodnik jest zastawiony.
@becvvv:
Śródka nie jest blisko centrum.
[-] okna od strony północnej
Nie wiem czy okolica taka cicha, z jednej strony masz Warszawską, z drugiej cały plac VW, gdzie masz pewnie ruch 24/7 mniejszy lub większy, z trzeciej tory.
Fajne, bo jest Park, a dalej Malta, ale musisz sobie obejść cały świat do Św. Michała chyba.
Na mapsach wygląda na dość słabo z parkowaniem, ale to byś musiał
@nierusz: Jeśli Śródka nie jest blisko centrum to Winogrady są kosmicznie daleko od centrum, a Piątkowo to już wsi za Poznaniem? xD
@alex-fortune: trochę tak xD
- okolica jest bardzo specyficzna - wąskie uliczki, z reguły zawalone autami, ciężko się minąć, kilka cygańskich pałaców, dużo firm w okolicy
- dojazd autem od centrum wiąże się z nawrotką na Krańcowej
- daleko do jakiegokolwiek sklepu - najbliżej jest żabka na Św. Michała
- w okolicy raczej zaparkujesz, nigdy nie miałem problemu jak jeździłem