Aktywne Wpisy

Medokin99 +526
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz
pablonzo +202
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

https://myanimelist.net/anime/1090/Mobile_Suit_Gundam_I
Gundam 79 zmęczony i zmęczony to jest odpowiednie słowo. Zestarzało się niemiłosiernie właściwie pod każdym względem. Ten tytuł to jedna wielka maszynka do mięsa dziesiątki postaci wprowadzonych po to by w ramach nienaturalnie pompowanego dramatyzmu je kilkanaście-kilkadziesiąt minut później uśmiercić, poświęcając na to od 5 do 30 sekund czasu ekranowego. W niektórych przypadkach musiałem sprawdzać na wiki kto to był, a że to niemal w całości randomy bez znaczenia, to gdzieś w połowie w ogóle przestałem na to zwracać uwagę. Romans meh. W sumie to mogłem jakieś streszczenie fabuły przeczytać xD
Teraz pytanko, chronologicznie war in the pocket czy zgodnie z kolejnością produkcji zeta? A może prequel Origin?
@Sentox