Wpis z mikrobloga

@Narmol: wczoraj cały dzień śledziłem info o nio - łącznie ze wszystkimi finansowymi portalami. Dopiero teraz zaczynają się pojawiać info na głównych finansowych portalach.

Szkoda, że w piątek wywaliłeś nio. Tak to jest z emocjami, jeżeli jesteś w stanie obrażać nawet ludzi w necie... Karma's a bitch.
@dasters:

przegonili już cap'em volkswagen.

Była już taka firma o nazwie kodak...

Jeżeli dogonią kapitalizacją Teslę to akcje powinny być po ~$250 ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale to by chyba musieli stworzyć ala NioSpace ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W każdym razie balonik dalej rośnie.
@bill-adamsonn: przecież to będzie chwilowy skok na akcjach. Samochód wychodzi dopiero w 2021 a bateria 150 dopiero w 2022 wiec o czym tu mówić. Konkurencja w tym czasie będzie na takim samym poziomie. Równie dobrze inne firmy mogły wyjść z informacjami ze mamy takie baterie No ale musicie poczekać dwa lata xD niczego nie żałuje ze wywaliłem, miałem kilka tysięcy zysku i zrealizowałem to. A do poziomów 45-50 wrócimy jeszcze nie
@phaxi: współpraca z nvda i qcom było wiadome? Dlaczego wcześniej nie podzieliłeś się przemyśleniami na tech.? Co do ceny, to jutro wszystko może się stać, ale bardziej prawdopodobny scenariusz jest taki, że nio dotknie ath.
@bill-adamsonn: wspolpraca z tymi firmami to wcale nie jest taki duzy plus jak sie wydaje, oni beda tym firma placic dobry hajs za te "technologie", co znaczy ze ktoszty im wzrosna

wydaje mi sie ze nio w ponidziealek troche urosnie a potem bedzie realizacja zyskow i spadek, ale kto wie
@phaxi: nie wziął udziału w loterii i chwała mu za to xD dzisiaj na tagu chyba ze 3 wątki CZEMU NIE WESZŁO MI ZLECENIE NA NIO, PISZE ZE GIEŁDA ZAMKNIETA
Kolejne dwa JAK MYŚLICIE BĘDZIE PO 100 CZY 150 USD
Jeśli to nie jest sygnał do ewakuacji to ja nie wiem co nim jest xD jest nowy rok, fundy też potrzebują się zcashowac żeby zabookować performance w q1
Do tego ta