Aktywne Wpisy
ZlaChmurka +1
Nie wiem co we mnie wstąpiło, minęło z 7 miesięcy od zerwania z byłym, z 5 się nie widzieliśmy i nie rozmawialiśmy, a dzisiaj nie mogę przestać myśleć o tym, żeby do niego napisać. Żeby nie było, chłop dał ciała do kwadratu, skrzywdził mnie bardzo. Mirki i Mirabelki, pomocy, napiszcie coś żebym to sobie wybiła z głowy
#logikarozowychpaskow #zwiazki
#logikarozowychpaskow #zwiazki
zonley +3
#programowanie #programista15k #pracbaza
UWAGA BEDZIE GOWNOBURZA O NIC
Dajcie znać co powinienem zrobić w tej sytuacji. Mi trochę nie mieści się to w głowie i zasadniczo jestem bardzo mocno zbity z tropu. Nie spodziewałem się czegoś takiego.
TLDR: Kupiłem kurs programistyczny na firmę, podałem zły adres firmy (bo była to pierwsza rzecz, którą kupowałem na firmę i z pośpiechu podałem adres zamieszkania a nie prowadzenia firmy) - poprosiłem o fakturę korygująca -
UWAGA BEDZIE GOWNOBURZA O NIC
Dajcie znać co powinienem zrobić w tej sytuacji. Mi trochę nie mieści się to w głowie i zasadniczo jestem bardzo mocno zbity z tropu. Nie spodziewałem się czegoś takiego.
TLDR: Kupiłem kurs programistyczny na firmę, podałem zły adres firmy (bo była to pierwsza rzecz, którą kupowałem na firmę i z pośpiechu podałem adres zamieszkania a nie prowadzenia firmy) - poprosiłem o fakturę korygująca -

https://finance.yahoo.com/news/nio-launches-first-electric-sedan-064621413.html (już na głównej)
#gieldaus #gielda #nio
Szkoda, że w piątek wywaliłeś nio. Tak to jest z emocjami, jeżeli jesteś w stanie obrażać nawet ludzi w necie... Karma's a bitch.
Była już taka firma o nazwie kodak...
Jeżeli dogonią kapitalizacją Teslę to akcje powinny być po ~$250 ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale to by chyba musieli stworzyć ala NioSpace ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W każdym razie balonik dalej rośnie.
wydaje mi sie ze nio w ponidziealek troche urosnie a potem bedzie realizacja zyskow i spadek, ale kto wie
@phaxi: #!$%@?ąc od nio, chłopie ile razy ja to na wykopie czytałem...
Kolejne dwa JAK MYŚLICIE BĘDZIE PO 100 CZY 150 USD
Jeśli to nie jest sygnał do ewakuacji to ja nie wiem co nim jest xD jest nowy rok, fundy też potrzebują się zcashowac żeby zabookować performance w q1
Do tego ta