Wpis z mikrobloga

Zamknięte stoki? Zamknięte hotele? To jeszcze dla mnie nie powód by nienawidzić #pis Wiosną czując co się święci z tym #koronawirus pogadałem ze szwagrem, burmistrzem jednej z gmin w górach czy nie ma tam jakieś ładnej działeczki do oddania. Oczywiście nie był to żaden problem, skrzynka taniej whisky, zamrożenie inwestycji (w tym przypadku miała tu stać jakaś siedziba leśnictwa) czy brak odpowiedzialności rządzących za decyzje w czasie pandemii załatwiły sprawę. Rachu ciachu i już jesienią nasz piękny domek przy samym lesie z widokiem na całą pobliską kotlinę był już gotowy. Jesienią moją Julia zajęła się zakupem dekoracji i urządzeniem naszego zimowego gniazdka. Dzięki temu czujemy się tutaj na prawdę wspaniale, pomimo tego, że jest wokół pełno śniegu. W zasadzie to żaden problem. Nasze auta przejadą przez każdą zaspę, my i tak siedzimy głównie w domu przy kominku, a przynajmniej nasze Golden Retrivery mają uciechę z brykania po białym puchu. Smacznej kawusi życzymy, tymczasem jedziemy na sanki ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#pokazrozowegopaska #pokazauto #zima #bekazpisu #gory #budujzwykopem
Pobierz dopeboiYSL - Zamknięte stoki? Zamknięte hotele? To jeszcze dla mnie nie powód by nien...
źródło: comment_1610268719vVUn7G3eaxC0NpTVJX0WdI.jpg
  • 20