Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +712

mirko_anonim +3
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

Za darmo premium dożywotnio i można logować się na swoje konto( ͡° ͜ʖ ͡°)
#spotify #spotifyfamily #spotifyrodzina #piratujo
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1610185005D3ZW2iFOt5aoIdukWTgNlC.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1610186357pAHAuMHTWfB0fa3vPs4Nu5.jpg
Pobierzźródło: comment_1610186368SOSyV7JnbLZKwwB2ozU9eU.jpg
PobierzJak mówiłem, zwykła apka do omijania reklam, a nie żadne premium, nie wiem po co się tak sapiesz i bronisz tego.
A sprawdź sobie sam 320kbps.
Tak jak mówiłem, wszystko działa oprócz pobierania xD
I za darmo xD
Nie ma premium download już to wyjaśnione.
Spotyfi connect jest.
Czego jeszcze nie ma z premium?
pewnie jeszcze czegos bo jak widac wyzej nawet tego nie przetestowales i szybko przyznales ze pobierania nie ma. za ciebie mamy sprawdzac co jest a czego nie ma w apcke ktora ty linkujesz?
PS: gratuluje bo na 7 twoich wiadomosci tekstowych (nie licze 2 screenshotow) az 3 (!!!) nie zawieraja "xD", brawo!
Także trzeba być dzbanem żeby płacić za samą możliwość pobierania gdy można słuchać online