Aktywne Wpisy

mirko_anonim +6
✨️ Czy 14 000 zł brutto to wystarczająca pensja w Krakowie? Ⓘ
Czy pensja w wysokości 14 000 zł brutto pozwoli na spokojne życie w #krakow ? (brak dzieci), tj. wynajem mieszkania, opłaty, ogólnie koszty życia.
Pracuję jako admin (Oracle/PostgreSQL) w #it przy obsłudze dużej spółki, mam 7 lat expa, obecnie w mieście <80tys zarabiam 7900 zł brutto i zdaję sobie sprawę z tego że moja stawka jest mocno zaniżona.
Czy pensja w wysokości 14 000 zł brutto pozwoli na spokojne życie w #krakow ? (brak dzieci), tj. wynajem mieszkania, opłaty, ogólnie koszty życia.
Pracuję jako admin (Oracle/PostgreSQL) w #it przy obsłudze dużej spółki, mam 7 lat expa, obecnie w mieście <80tys zarabiam 7900 zł brutto i zdaję sobie sprawę z tego że moja stawka jest mocno zaniżona.

chodźcie se zjemy cukierkuw to bendzie fajen piontek (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
czemstujcie sie
czemstujcie sie
źródło: images (80)
Pobierz

Siema. Mam aplikacje w angular 10 i potrzebuje zaimplementowac wybor godziny przykladowego zdarzenia. Jako, ze backend przyjmuje jedynie godzine, czyli z 14:13 przyjmuje tylko 14, zastanawiam sie jak to zaimplementowac. Nie mam odstepu do backendu. Select wydaje sie najsensowniejszy, jakos input text nie bardzo mi pasuje przy tym. Szukalem jakiegos time pickera i zablokowac minuty, ale tez taki polsrodek mi sie przydaje. Dzieki za jakiekolwiek propozycje.
Tak seniorem to zostałem w 2007 roku. I nie przyszło mi do głowy, aby takie pytanie zadawać.
@cugowski: Nigdy nie pomyślem, aby z taką pierdołą szukać rozwiązania.
@cugowski: Nie ma sprawy. Ale dalej będę się czasami męczył z ludźmi, którzy chcą zarabiać np 10k i nie wiedzą jak użyć klasy abstrakcyjnej. Rekrutacja to najgorsza, a zarazem najśmieszniejsza część mojego życia.
Nie przyszło Ci do głowy, że tu chodzi o kwestię UX, a nie tego jak to zrealizować?