Aktywne Wpisy
Marek_Tempe +1489
Miałem sąsiada autystę, 33 lata, fascynat kosmosu, fantastyki, filozofii, Człowiek. Mieszkał z Ojcem, inżynierem w firmie lotniczej , Matka zmarła na raka jak miał 12 lat. Pracował w klasycznym "ochronnym" januszeksie. Miał lunetę, którą nie raz patrzylismy w niebo. W 2017 dorobił się refraktora, zabrał go na pola w nocy niedaleko osiedla, naszły go miejscowe sebiksy, skopały jego, zniszczyły sprzęt. Powiesił się tydzień później.:( Spij spokojnie Michał.
#feels
#feels
Kasahara +7
Może to durny pomysł, pytać na wykopie, ale już nie mam pomysłu
Mam od nastolatka problem ze snem, przede wszystkim z wybudzaniem się co 20-30 minut. Dosłownie po 10 wybudzeń czasem, jak miałem 20 lat jakoś mi to średnio przeszkadzało, teraz idąc do 40stki bardziej
- Wyniki krwi, wszelkie od A do Z, badam się co 4-12 msc od 10 lat - perfecto
- EKG/Echo serca - perfecto. Ciśnienie 100-110 / 65-75. Tętno spoczynkowe w
Mam od nastolatka problem ze snem, przede wszystkim z wybudzaniem się co 20-30 minut. Dosłownie po 10 wybudzeń czasem, jak miałem 20 lat jakoś mi to średnio przeszkadzało, teraz idąc do 40stki bardziej
- Wyniki krwi, wszelkie od A do Z, badam się co 4-12 msc od 10 lat - perfecto
- EKG/Echo serca - perfecto. Ciśnienie 100-110 / 65-75. Tętno spoczynkowe w
TO SĄ WOLNOŚCIOWCY, CZEGO NIE ROZUMIECIE?
@El3xetor: ukradłem komenta ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
#neuropa #usa #bekazprawakow #twitter #facebook #internet #konfederacja #prawo #oswiadczenie
Komentarz usunięty przez moderatora
Porównanie z Pocztą Polską beznadziejne, to firma państwowa. Trumpowi nikt wolności słowa nie odebrał, może publikować na innym portalu, nawet założyć własny.
Inaczej, idziesz z partnerką na imprezę dla swingersów gdzie regulamin mówi że panna ma dawać każdemu kto poprosi, podchodzi stary dziad z wąsem, ona odmawia i zostajecie wywaleni. Więc nie macie prawa płakać że zostaliście wywaleni bo zaakceptowaliście regulamin i go złamaliście, więc ban się należy.
A tutaj kolejny as z prawicy który pokazuje że oni są wolnościowcami gdy chodzi o ich
Komentarz usunięty przez moderatora
Uwielbiam to zdziwienie konserw, którzy z jakichś niewiadomych powodów myślą, że brak regulacji naturalnie działa na ich korzyść - sławny przypadek, gdy drukarz odmówił wydrukowania jakichś materiałów o treści LGBT, a potem gdy okazuje się, że dla firm zdecydowanie korzystniej jest "przymilać" się do liberałów, bo nie oszukujmy się, zdecydowana większość ludzi z pieniędzmi, nie ma prymitywnych poglądów Andrzeja z podkarpacia, czy Seana z Alabamy. To samo jest z