Aktywne Wpisy

Bunch +41
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
stanley___ +2
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

Narazie inwestuje swoje oszczednosci w ing maklerze ale jestem ograniczony tam troche, chyba ze nie wiem jak inwestowac gdzids dalej.
#inwestycje #inwestowanie #ekonomia #akcje #etf
Najpierw poszukaj ETFy które ci pasują, a potem zobacz gdzie są dostępne. Zwróć uwagę na to, że przy długoterminowych strategiach (20-30 lat) inwestowanie przez giełdę w UE może być kożystniejsze niż przez UK.
Lista ETF DM mBank, [BOŚ](hhttps://bossa.pl/oferta/rynek-zagraniczny/kid?category
Kolega wyżej zapodał link, tam jest o tym nawet wspomniane.