Aktywne Wpisy
Maurelius +463
Polak nie wierzy. Polak wierzy, że 4-dniowy tydzień pracy zawali gospodarkę, licytuje się z innymi przedstawicielami swojej robotniczej klasy społecznej kto ma większy z-------l w życiu i prześciga się z innymi w lizaniu butów wiecznie poszkodowanym pciembiorcom.
#ekonomia #gospodarka #antykapitalizm
#ekonomia #gospodarka #antykapitalizm
makamele +26
Rozwala mnie to jak millenialsom ciezko przyznac, ze mieli latwiej w budowaniu majatku od GenZ
"Chlip chlip, no ja skonczylem liceum i praca za 8zl, a teraz to minimalna 4k" (XD)
"Chlip, chlip, no wy mlodzi nie wiecie jakie zarobki gowniane byly, dopiero dwa lata po studiach kupilismy sobie 50m2 na kredyt, trzeba bylo 20k zl uzbierac na wklad wlasny"
Mlodych
"Chlip chlip, no ja skonczylem liceum i praca za 8zl, a teraz to minimalna 4k" (XD)
"Chlip, chlip, no wy mlodzi nie wiecie jakie zarobki gowniane byly, dopiero dwa lata po studiach kupilismy sobie 50m2 na kredyt, trzeba bylo 20k zl uzbierac na wklad wlasny"
Mlodych
A jak cenowo wyszło, ile zapłaciłeś?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Napisz jak wrażenia z budowy oraz jak oceniasz stabilność połączeń między modułami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@cr_7 nie chciałem stamtąd, empik wydawał się pewniejszy.
Minus to worki - niby 6 worków opisanych, a worków jest ze 30. Widziałem w recenzji Komisariatu Policji, że jest więcej worków - numerowali chyba do 10.
Komentarz usunięty przez autora
@QBalu: tak, też przespałem, a chciałem ze 2-3 sztuki na późniejszy handel kupić xD A po 1000 zł już kupować nie mam zamiaru bo "mniejsza" marża będzie
Komentarz usunięty przez autora
@janusz_mustermann: Akurat człowiek musiał się zainteresować po świętach to fajne zestawy wycofane ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@QBalu: 10260:
GERMANY 02 Feb 18 - 05 Nov 20
UK01 Jan 18 - 04 Nov 20
UNITED STATES 01 Jan 18 - 24