Wpis z mikrobloga

@pansterydziasz: też mi się wydaje że mało kcal. Trening osobiście preferuje push-pull, góra-dół, żeby robić też nogi dwa razy w tygodniu. Master może być 350, zobaczysz czy Cię robi. Możesz też dodać małe dawki trena ace ok. 200ew.
  • Odpowiedz
@pansterydziasz: jak ja tego kurde nie czaję
przecież nie każdy robi na budowie i nie każdy waży 100kg to skąd te zdziwienie za każdym razem o kalorie
ja powyżej 2000kcal na redukcji nigdy nie byłem bo z samymi siłowymi mam utrzymanie chyba z 2200 xD
  • Odpowiedz
@pansterydziasz: Dziwne, że waga leci dopiero przy 1800 kcl. Robisz cos w ciagu dnia oprócz treningów, czy pozniej siedzisz juz na dupie? Pokmiń coś żeby podbić NEAT w ciagu dnia, rób wiecej kroków czy coś w ten deseń a cardio swoja droga
  • Odpowiedz
@maniek74: Niestety siędzę na dupie, a do tego Home Office na stałe już (firma). Kiedys to jeszcze do roboty i z powrotem teraz nic - nawet brak treningu bo siłki zamknięte. Domyslam się, że mało ruchu stąd też cardio chce wdrożyć w treningi jak te siłki wrócą.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@pansterydziasz: mimo wszystko wydaje mi sie to skrajnie niskie. niby wiadomo co organizm to inaczej. ale wydaje mi sie to podejrzane. mowi sie czesto ze nie powinno sie schodzic ponizej swojego PPM, jak juz to tylko dorzucac wiecej cardio. ja tez na HO siedze caly czas. tylko krotkie spacery. i waga mi leci w dol jesli jem ponizej 3k a 185cm i 69kg
  • Odpowiedz