Aktywne Wpisy
Cancermoon +127
To było piękne uczucie do teraz je odczuwam
Przechodzę przez sytuacje z powodu których nie jeden się zabił. Nawet znam przypadek.
Płaczę albo wale w podłoge z bezsilności. Od matki jedyne co słyszę to tylko "życie to ci dopiero dokopie", albo że wcześniej nie przypuszczała że "jestem aż takim gównem."
To że to nie jest zdrowe ani normalne to wiem. Ale czy Wasze też takie są? Pytam poważnie. Na ile toksyczność rodziców jest w powszechna na tagu #przegryw, a
Płaczę albo wale w podłoge z bezsilności. Od matki jedyne co słyszę to tylko "życie to ci dopiero dokopie", albo że wcześniej nie przypuszczała że "jestem aż takim gównem."
To że to nie jest zdrowe ani normalne to wiem. Ale czy Wasze też takie są? Pytam poważnie. Na ile toksyczność rodziców jest w powszechna na tagu #przegryw, a
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
1. Przeczytaj, że COVID-19 to wg pewnego polityka "preparation drill".
2. Przetłumacz to jako "przygotowane wiertło" i obwieść to światu, bo przecież znasz się na wszystkim.
3. Zadaj publicznie pytanie "ale wiertło do czego? czy on wie coś, czego jeszcze nie wiemy?"
4. Profit? 225k subskrybcji kanału, 760k odsłon filmu.
Taki wasz obraz antyszczepionkowcy.
#gadowski #anatomiapopulizmu #angielskiztuskiem #bekazprawakow #bekazpisu #szczepienia #nauka #heheszki #neuropa
https://www.governor.ny.gov/news/video-audio-photos-rush-transcript-amid-ongoing-covid-19-pandemic-governor-cuomo-announces-10
Ludzie wyciągnęli proste wnioski (bo proste najłatwiej do ludzi trafiają) i nie są chętni do
@Juzef: ludzi myślących, że wystarczy się nazwać kobietą i już się jest kobietą. Nawet milion złotych można za to dostać od tych myślących, tylko trzeba jeszcze popaść w konflikt z prawem. Albo ludzi myślących, że w USA biją murzynów. Albo ludzi myślących w XXI wieku, że to co pisał Marks to jednak na serio. Lewica faktycznie zagospodarowała ludzi myślących, ale myślących tak, że lepiej, żeby nie myśleli,
Nie można jednak odmówić mu racji w pewnych kwestiach odnośnie szczepień, mianowicie:
1) czy nie jest dziwne, że producenci szczepionek zrzekają się odpowiedzialności za ewentualne powikłania, gdzie tę odpowiedzialność muszą przejąć rządy państw kupujących
2) dlaczego tak słabo poruszany jest temat leków? czemu na tym nie
deeplL poradził sobie lepiej niż googiel - wyszło Ćwiczenie przygotowawcze.
@profSowa: To nie jest prawda w przypadku UE (patrz: film).
@profSowa: Dobre leki przeciwwirusowe trudniej zrobić niż szczepionkę, poza tym to może zmniejszyłoby umieralność w szpitalach, ale i tak by zapchało system ochrony zdrowia jeśli
wyraziłem się nieprecyzyjnie - chodzi mi o szczepionkę Pfizera, którą kupiła Polska
pożyjemy, zobaczymy