Aktywne Wpisy

Caracas +502
źródło: temp_file8143578560394188680
Pobierz
PodniebnyMurzyn +181
Kiedyś wchodziłeś na Wykop i można było w sumie poczytać z ciekawością większość tagów. Dziś większość tagów trzeba mieć na czarnej, żeby z ciekawością poczytać wykop xD
To tak apropos nowej wykopowej wojny psiarze vs niepsiarze
To tak apropos nowej wykopowej wojny psiarze vs niepsiarze

Jakie gierki / apki polecacie na poczatek przygody? moga byc platne, ale taki jeden dwa tytuły w które warto zagrać? No i takie ktore nie wymagaja podpiecia kompa, bo kabla jeszcze sie nie dorobilem :p
Na razie po setupie przejrzałem "fist steps" i to juz jest mega spoko :D
Darmowe z side quests attack on titan
Z oculusa echo vr, vr chat
Płatne na kompie:
Beat Saber - od razu instaluj mody i graj w customowe kawałki
Hot vr - da się przejść w 7 minut albo
Sam mam oculusa 3? Tygodnie i z takiego zestawu jestem mega zadowolony walić linka i inne kable :P
Wpisz swój model routera z UPC w google albo tu podaj i sprawdzimy czy ma 5Ghz jak ma to spróbować możesz
niektórzy wybierają questa głównie dlatego że nie trzeba mieć kompa do tego :))))))
źródło: comment_1609776709HlaqxBhXLUjH9ifk7UvIMh.jpg
Pobierz@BornInSmokes: Odpalasz virtual desktop w headsecie i aplikacje virtual desktop na kompie ( dodaj sobie do autostsrtu będzie w trayu). Na headsecie widzisz pulpit ale taki ogromny jak z sali kinowej możesz używać kontrolerów jak myszki wchodzisz w folder z grą odpalasz np. Beatsaber.exe i albo samo zaskoczy
FACEBOOK ZLY, BANY ZA CUSTOM SONGI W BS, WSZEDZIE BANY
xd
miło mi się zrobiło dziękuję!
@ReevoX: Myślę że kiedyś bany nadejdą, walić konto fb ale stracić 1600zł :P ? za dużo dla mnie :P
Jak to tracić jakość? nie widzę różnicy po kablu czy bez poza tym że bateria schodzi xD