Wpis z mikrobloga

Struś na wersalce udaje jaki to on nie jest #!$%@? i podrywacz a jak przychodzi co do czego to widać u niego zawstydzenie. Ogòłem w obecności takich patusiar nawet taki degenerat jak pasożyt czuje się nieswojo. On by nigdy siurka nie wyciągnął przed kobietą, widać to że był całe życie poniżany i jest zwyczajnie zakompleksiony, masowanie nogi to jak na razie wszystko na co go stać.
#kononowicz
  • 9
@JakiPiany: Przecież on chodził już wcześniej na kurtyzany. Nie wiem jak teraz po ciężkiej nitroinhalacji, ale najwyraźniej kuśka mu wtedy stawała na baczność, bo chyba nie chodził żeby sobie pooglądać. Teorie i głupoty jakie tu walicie rozbraja. Żal mu pieniędzy i wielkiej nieskończonej miłości z "Asią". Nic ponadto. Major to idealny klient tego rodzaju przybytku. Jest naiwny jak dziecko.
@JakiPiany: Jest wiele dowodów pośrednich. Kononowicz mu to wypominał i nie w aspekcie jakichśtam lampucer do niego dzwoniących, tylko normalnie mówił że ten mu mówił. Kononowicz sam poszedł do jakiegoś burdlu po tym jak powiedział mu o nim Major. Sprawdzić :) To przecież nawet ostatnie filmy. Poza tym też niedawno na przejażdżce z niemieckim mówił gdzie co jest. O starych filmach nie chcę się wypowiadać bo mam słabą pamięć, ale na