Aktywne Wpisy

krystian-stepaniak +123
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Rumbowy +417
Co ja o-------m XDDDD
Robie zakupy w biedrze i patrze a tu kolega z roboty stoi kawałek dalej, ale tyłem. Jest grubszy, ale nie aż tak gruby jak ja. Zachodze go po cichu od tyłu, wpadam na niego celowo i mówie głośno "Uważaj jak chodzisz grubasie!". Odwraca się i to k---a nie on XDDD. Obcy facet ja p------e. Zacząłem go przepraszać i uciekłem, a typ w szoku, nawet słowa nie powiedział. Kompromitacja
Robie zakupy w biedrze i patrze a tu kolega z roboty stoi kawałek dalej, ale tyłem. Jest grubszy, ale nie aż tak gruby jak ja. Zachodze go po cichu od tyłu, wpadam na niego celowo i mówie głośno "Uważaj jak chodzisz grubasie!". Odwraca się i to k---a nie on XDDD. Obcy facet ja p------e. Zacząłem go przepraszać i uciekłem, a typ w szoku, nawet słowa nie powiedział. Kompromitacja

źródło: comment_1609623394v2hiLb4hYKX3bUeR6IbjLl.jpg
Pobierzźródło: comment_1609623507YUIJ8fZgOsUu9httbkAGwU.jpg
Pobierz@zasadzka01 dobrze pasuje powiedzenie: gdzie drwa rąbią, tam wióry lecą. Choćby partnerka (lub partner) dopiero co się ogarnęła, to i tak w tym miejscu może czekać człowieka nieprzyjemna niespodzianka. Decydując się trzeba mieć tego świadomość.
źródło: comment_1609634348AhJ3L0j0PT1A3yquu9wSzZ.jpg
Pobierz