Wpis z mikrobloga

Ten uczuć, jak całe życie pijesz tylko wodę z kranu i jakieś vaty sraty na napoje słodkie spływają po Tobie, a połowa Polski znów w-------a bo coś tam, nic dziwnego że polaków uważają za najbardziej w-------y naród, ciągle na coś w-------i, a ja? w------e, spragniona? nalewam sobie z kranu i pije xD czaicie wode pije, masakra co za ekstrawagancja xD

#polska #pis #dobrazmiana #podatki

Picrel jak sie pije wode z kranu, jednoczesnie nie będąc wszystkim sfrustrowaną, polecam gorąco ʕʔ
V.....m - Ten uczuć, jak całe życie pijesz tylko wodę z kranu i jakieś vaty sraty na ...

źródło: comment_1609605447uiBokpsE3rPg2NCD4dHEXQ.jpg

Pobierz
  • 97
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bord0: Nie ma co się cieszyć, ale nie ma też co przeżywać, bo i tak nic nie zrobisz, p0laki będą na PIS głosować i tak, kompletnie nic nie jesteśmy w stanie zrobić z tym faktem
  • Odpowiedz
@WykresFunkcji: A o marszach kobiet to samo powiesz? Jesli politycy czuja gniew ludu, to 5 razy sie zastanowia zanim cos wprowadza. Mozna w ten sposob spowolnic pewne procesy lub ustrzec sie przed niektorymi decyzjami. Jezeli wszystkie tego typu ustawy beda bez odzewu ludzi, to beda czuli, ze moga robic co chca. Ja sie ciesze, ze wszystkie decyzje, ktore uderzaja w kieszen obywateli spotykaja sie z negatywnym przyjeciem. Zjednoczeni jestesmy silni,
  • Odpowiedz
@WykresFunkcji: PiS monitoruje nastroje spoleczne, wiec samo publiczne okazywanie niezadowolenia juz cos daje. Oni nie chca "urwac kurze zlotych jaj", bo jeszcze sa na etapie, ze ludzie na nich glosuja i licza sie z glosami. Najgorzej zawsze jest wtedy gdy do wyborow daleko.
  • Odpowiedz
Fu, woda z kranu
Dlaczego nie lubię?
Pamietam jak była inba na jakieś wsi, ze maja bakterie coli i nigdy więcej, nawet tak rodzice mnie uczyli żeby nie pic wody z kranu.
  • Odpowiedz