Wpis z mikrobloga

Ten uczuć, jak całe życie pijesz tylko wodę z kranu i jakieś vaty sraty na napoje słodkie spływają po Tobie, a połowa Polski znów w-------a bo coś tam, nic dziwnego że polaków uważają za najbardziej w-------y naród, ciągle na coś w-------i, a ja? w------e, spragniona? nalewam sobie z kranu i pije xD czaicie wode pije, masakra co za ekstrawagancja xD

#polska #pis #dobrazmiana #podatki

Picrel jak sie pije wode z kranu, jednoczesnie nie będąc wszystkim sfrustrowaną, polecam gorąco ʕʔ
V.....m - Ten uczuć, jak całe życie pijesz tylko wodę z kranu i jakieś vaty sraty na ...

źródło: comment_1609605447uiBokpsE3rPg2NCD4dHEXQ.jpg

Pobierz
  • 97
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Victim: a ja nie czaje gdzie oni te słodkie napoje kupują, że dają się tak r----ć. W grudniu kupowałem 6 pak pepsi za 1.69 zł sztuka. Wczoraj idę, taka sama cena. Oczywiście żubra da się kupić za 3.2zł za 500 ml, ale kto komu każe? Widzę promocję i cyk żuberek za 1.99 zł przy kupnie 12. Jak to mówią, masz łeb i c--j, to kombinuj.
  • Odpowiedz
@Victim: I to jest właśnie sukces rządów - ty masz w------e na innych, podwyżki ich dotyczące i to czy ich to dotyka czy nie. Jak przyjdzie do ciebie i twojej kieszeni, to inni będą mieli cię w dupie, bo skoro ty miałaś, to czemu oni nie mieliby mieć. I tak to będzie - wodza będzie robiła co chce a wy będziecie płuc na siebie, zamiast być zjednoczonymi.
  • Odpowiedz
@Purple: Przeczytaj najpierw cały wpis, potem komentuj, mówisz o zjednoczeniu, a tu co 4 typ mnie wyzywa od k---w, a przypominam wpis dotyczy wody z kranu, także no, polactwo jak zwykle w formie xD
  • Odpowiedz
@Victim: Zaczynać warto od siebie a plebs olewać.. jednak gdy idzie o tego typu sprawy, bez solidarności jako takiej, nie ma możliwości wejść w polemikę z rządami. Robią co chcą a reszta bije się między sobą. To, że się kogoś nie lubi, nie znaczy, że ma to wejść w konflikt interesów. Niektóre są wspólne, choć dochodzi się do tego w zaskakujący sposób.
  • Odpowiedz