Wpis z mikrobloga

Ten uczuć, jak całe życie pijesz tylko wodę z kranu i jakieś vaty sraty na napoje słodkie spływają po Tobie, a połowa Polski znów w-------a bo coś tam, nic dziwnego że polaków uważają za najbardziej w-------y naród, ciągle na coś w-------i, a ja? w------e, spragniona? nalewam sobie z kranu i pije xD czaicie wode pije, masakra co za ekstrawagancja xD

#polska #pis #dobrazmiana #podatki

Picrel jak sie pije wode z kranu, jednoczesnie nie będąc wszystkim sfrustrowaną, polecam gorąco ʕʔ
V.....m - Ten uczuć, jak całe życie pijesz tylko wodę z kranu i jakieś vaty sraty na ...

źródło: comment_1609605447uiBokpsE3rPg2NCD4dHEXQ.jpg

Pobierz
  • 97
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Victim: PiS się weźmie za taki, oj się weźmie!
W sumie już się biorą, do opłaty za wodę jest doliczana opłata ściekowa, kto wie może jeszcze jakiś podatek do wody dorzucą :D
  • Odpowiedz
@LrPrl: Nie zarabiam najniższej krajowej, także niech sobie doliczają co chcą, jestem tylko małym robaczkiem pijącym wodę z kranu, nie zmienię rządu, świata, po prostu sobie żyję i staram się nie irytować rzeczami na które nie mam wpływ

@siedem_zyczen: Szanuje, ale co nie zmienia faktu, że ja pierwsza zaczęłam pić wodę ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@gien: Przynajmniej
  • Odpowiedz
@Victim
Jak masz 3k na rękę to tak naprawdę zarabiasz ponad 5k XD, idąc do sklepu płacisz VAT itd. Więc z wypłaty 5000 robi ci się 2500 albo nawet mniej.
Zajebiście jest siedząc w robocie 8 godzin dostawać wypłatę tylko za 4 godziny? XDDD
  • Odpowiedz