@kam1ll: o panie... ( ͡°͜ʖ͡°) masz w tych bledach wyjasnione wsio
1. db_connection musisz utworzyc w obiekcie, utworzyles zmienne dla danych do polaczenia a do handlera mysqli juz nie 2. $this->zmienna a nie $this->$zmienna
@brakloginuf: xD no wiem, ale się dopireo uczę jak coś ( ͡°͜ʖ͡°) właśnie teraz wpisałem bez tej kasy i się zdziwiłem że nie wysypało błędu ( ͡°͜ʖ͡°) dzięki za pomoc
@kam1ll: i czytaj komunikaty o blędach bo tam najczęściej znajdziesz odpowiedz na to co nie bangla
@asdfghjkl: od siebie dodam tylko taki maly tip ze blad czesto dotyczy linijki o jedna wyzej, niz ta co jest wyswietlona w bledzie, np w przypadku braku srednika na koncu
@brakloginuf: Jest eap. Darmowa wersja dla uczniów. Niewiem o jakiej trudności piszesz bo nie musisz korzystać z całego dobrodziejstwa. Po wyłączeniu wszystkich toolbarow, narzędzi w sumie przypomina Sublime. Może jest jakiś godny polecenia plugin do vs code. Niewiem bo nie korzystam
#php #programista #programowanie #informatyka
źródło: comment_1609564442LXme5Vwh4Wl7l7mkDxwEOd.jpg
Pobierzźródło: comment_1609565422FxNkOqcgeOJ2UuZLdhuDu3.jpg
Pobierz1. db_connection musisz utworzyc w obiekcie, utworzyles zmienne dla danych do polaczenia a do handlera mysqli juz nie
2. $this->zmienna a nie $this->$zmienna
@brakloginuf: ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)( ͡€ ͜ʖ ͡€)(ʘ‿ʘ)
@asdfghjkl: od siebie dodam tylko taki maly tip ze blad czesto dotyczy linijki o jedna wyzej, niz ta co jest wyswietlona w bledzie, np w przypadku braku srednika na koncu
https://stackoverflow.com/a/436147
@asdfghjkl: drogi i trudny dla poczatkujacego