Wpis z mikrobloga

Mogę wziąć 1 mln kredo na 5.5% z gwarancją BGK, na firmę. Nie muszę faktur przedstawiać, na dowolny cel.

Kusi, aby zrobić arbitraż i kupić np. lokal z żabką na 6.5% lub w----ć w giełdę.

#gielda
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pomaranczowa_malpa: to jest zajebista opcja! Bierz tylko dobrze plan opracuj. Ja bym zrobiła jakąś kosmetyczkę i fryzjerkę i pazury w jednym większym lokalu z mini kawiarnia żeby baby przychodziły i gadały ze soba. Może pilates na reformerach jakby miejsce było. Do tego na recepcji sprzedaż supli z kolagenem… bla bla bla
  • Odpowiedz
@Palinkka: wiesz ile takich gownoviznesow jest juz na rynku? Dosłownie każda baba bez pomysłu na siebie zostaje kosmetyczka czy tam baba od pazurków xD teraz gorzej bo jeszcze Ukrainki zaczęły kraść kawałek tortu
  • Odpowiedz
@vladi_putin: I czy któraś ma problemy finansowe czy wszytkie sobie dobrze radzą? Bo ja bym wyremontowała pomieszczenia pod takie dokładnie przeznaczenie. Ale ja się znam tylko na wykończeniach wnętrz ;)
  • Odpowiedz
@vladi_putin: dlatego napisałam że one tam mają czas spędzać. Wy żyjecie w bańce gdzie baby oszczędzają na paznokciach nie na czasie. Baby na pilates chodzą by pogadać głupoty pocisnąć. @WrzeCiOna Ale pazury można samemu robić tylko o tym co ja mówię to nie ten target. To nie są kobiety które będą oszczędzać by duperele robić tylko kobiety które chcą mieć zrobione i zrelaksować się, pogadać, wyjść od dzieci -
  • Odpowiedz