Aktywne Wpisy
ZielonaOdnowa +67
Mam maly przydomowy sad, wlasciwie ciagle w trakcie tworzenia od trzech lat od kiedy tu mieszkam.
W pewnym momencie, pod wplywem kanalu na yt "polskie superowoce" pomyslalem ze oprocz standardowy wisni, jablek porzeczek, borowek czy malin chcialbym troche mniej spotykanych owocow, posadzilem aronie, rokitnik, pigwowiec japonski i jagode kamczacka, planuje jeszcze wiosna acerole, swidosliwe, actinidie (minikiwi) i roze jadalna.
Macie moze jakies propozycje innych malo popularnych a ciekawych krzewow lub drzew owocowych
W pewnym momencie, pod wplywem kanalu na yt "polskie superowoce" pomyslalem ze oprocz standardowy wisni, jablek porzeczek, borowek czy malin chcialbym troche mniej spotykanych owocow, posadzilem aronie, rokitnik, pigwowiec japonski i jagode kamczacka, planuje jeszcze wiosna acerole, swidosliwe, actinidie (minikiwi) i roze jadalna.
Macie moze jakies propozycje innych malo popularnych a ciekawych krzewow lub drzew owocowych
![ZielonaOdnowa - Mam maly przydomowy sad, wlasciwie ciagle w trakcie tworzenia od trze...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/b843a805aff5699c0501ae8f557055ff24c4d0d10b6e9ee7342a531f66ab84e3,w150.jpg)
![thedestroyerofeels](https://wykop.pl/cdn/c3397992/thedestroyerofeels_usdcIQ10jk,q60.jpg)
thedestroyerofeels +1444
W komentarzach wiecej zdjec.
#gotujzwykopem #jedzenie #foodporn #gotowanie
Brzmi super ale ja bym sie troche bal ze mi dom splonie albo cos :/
A juz mysle ze moge ten moj garnek podpiac pod takie cos ze zdjecia i bede mial to samo :)
A czy polecam hmm. Ogolnie to wszystkie sa takie same. Powiem ci ze na poczatku robilem wszystko ale teraz to samo robie w garnku na gazie albo piekarniku bo nie chce mi sie myc czesci i w sumie jedzenie wydaje mi sie bardziej jałowe. Wole taka szynke jak robi w naczynii żaroodpornym w piekarniku na 2-3h i jest zajebiste.
Komentarz usunięty przez autora
A szarpana wieprzowinę robisz tak, że dodajesz składniki do sosu. Wszystko gotujesz w wolnowarze. Później wyciągasz Miesko, rozrywasz a ten sos ze slowcooker mieszasz później z mięsem. Wrzucę foty bo dziś też robie