Wpis z mikrobloga

@mroz3: ciekawe czy ktos z mediow podchwyci temat. zada kilka niewygodnych pytan odpowiednim osobom. rozmarzylem sie na koniec roku ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Shagot: za 10 min będzie artykuł na wrocławskiej do którego nikt z UM się nie odniesie ew może jeszcze radio wrocław, tuwrocław czy ktoś
  • Odpowiedz
@mroz3: budwajzer czy dutkiewicz ostatnio sie czasem pojawiaja np w tvnie. samo to ze o raport trzeba bylo sie prosil pol roku zasluguje na newsa ogolnokrajowego :) pozwol pomarzyc pare godzin ʕʔ, a potem wrocimy do smutnej rzeczywistosci i fotek z wrockiem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Budwajzer sorry byłem pewny że to był tramwaj z Niemiec. Chyba mi się pokickalo z tą maszyna do podbijania torów co na slwsnej była i ona była z Niemiec. Wybacz tak dawno był ten raport robiony ze zapomniałem.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 30
@mroz3: już widzę odpowiedź sutryka:
Kochani, torewolucja trwa i mamy już wszystko pod kontrolą. To raport sprzed pół roku i już dawno jest nieaktualny. Wrocławskie MPK jest w rękach fachowców i ludzi którzy się na tym znają. Pozdrawiam JS
  • Odpowiedz
  • 2
@mroz3: Rozumiem, że to są wyniki badań z tego tramwaju, w którym było miliony kabli, monitorów i tego typu rzeczy tak?

Bardzo słabo to wygląda. Budwajzer mówił, że za 5-6 lat będzie już cacy, ale miało to miejsce przed wynikami badań także no chyba trzeba te lata przemnożyć razy 2 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mroz3: i w takim stanie jest to dopuszczone do użytku? A jak klasa jedzie na wycieczkę szkolną to policja ogląda autokar który przecież ma przegląd i wszystko xD
  • Odpowiedz