Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@DarSan: Grałem zegar na potrójnych ze zdobyciem co najmniej 5 punktów za sektor gdzie single=1, double=2 i triple=3, a na środku muszę zdobyć 4 punkty (25=1, 50=2) na zaliczenie pełnego zegara. Dobrze trzeba grać na każdym polu na tarczy bo rzucanie T20 z zamkniętymi oczami a męczenie się na singlach przy ustawianiu dabla to nie sztuka:P
  • Odpowiedz
  • 1
@DarSan: Poza tym bull to mega istotny element gry. Zarówno przy finiszach jak i przy ich ustawianiu. Już nie mówiąc o tym, że decyduje o rozpoczynaniu pierwszego lega w meczu a co za tym idzie również decydującego w przypadku remisu. John Lowe w jakimś wywiadzie mówił, że jak zauważył u siebie problemy z bullem to trenował praktycznie tylko to przez pół roku żeby poprawić ten element gry i czuć się
  • Odpowiedz
  • 0
@GodALLU: co do tarczy, to ja brałem z Decathlonu, 20e, ale wydaje się porządna, gruba i ciężka, a lotki takie:
€ 7,35 51%OFF | Gra w rzutki profesjonalne 3 sztuk 23 Gram miękkie gry rzutki elektroniczne igły profesjonalny pojemnik na muchy zestaw zajęcia na świeżym powietrzu gra w rzutki dobrej jakości
https://a.aliexpress.com/_BUKei0
Ogólnie na ali dość duży wybór jest, tylko nie wiem jak będzie z jakością:)
  • Odpowiedz
  • 0
@GodALLU: w decatlonie u siebie widziałem w granicach 3-15e za 3, czyli nawet do 50zl, a raczej dobrze wyglądały, moje za zdjęcia to te tańsze, bo z ali już inne były zamówione:)
  • Odpowiedz