Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 39
Odkrywanie prawdy o tym jaki naprawdę jest świat, #blackpill, słuszność #antynatalizm, żydzi trzęsący bankami, kulturą i polityką, to wszystko tak już mi zryło banię że mam wrażenie że cały ten świat jest przeciwko mnie, nie mam na nic siły, siedzę całe życie w #przegryw i #depresja jak ten #!$%@? melancholik, zamknięty w czterech ścianach, nie wiem co to życie. Chciałbym wyjść do ludzi z jakąś inicjatywą ale nie jestem z natury towarzyski i nikt w tym obsranym chlewie nie nauczył mnie wychylania się przed szereg. Chciałbym zmienić swoje życie ale nie wiem jak i czy już nie za późno (28 lvl). Mam wrażenie że wszyscy ludzie z którymi miałem styczność pojechali gdzieś dalej a ja zostałem sam.
  • 47
  • 0
@Blackhorn: zapisz się do jakiegoś klubu zainteresowań, jak nie masz swojego konika, to zobacz jakie kluby masz w okolicy i wybierz coś co najlepiej do Ciebie przemawia.

I nie brnij głębiej w szurie
  • 1
@Blackhorn: Na początek napisz na kartce wszystkie rzeczy o których myślisz a na które nie masz wpływu, będąc szczery sam przed sobą. A potem wybierz jaki chcesz być i taki bądź, jak nie idzie korzystaj z pomocy. Jeden problem na raz
@Blackhorn: Przykre, bo z takiego gówna nie ma już wyjścia. Mam rodzinę, która w tym siedzi. Co roku tłumaczę im, że Katy perry nie jadła ludzkiego mięsa i to fake news. To chyba są jakieś braki w edukacji na poziomie podstawówki. Też jesteś ze wsi?