Aktywne Wpisy

vorky +34
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

piotr-draus +19
#raportzpanstwasrodka. I łyso ?
źródło: 1000001201
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 1000001201
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Czego zazdrościcie niebieskim paskom? Co oni potrafią robić takiego, z czym przeciętna kobieta by sobie najprawdopodobniej nie poradziła?
61 --> #100pytandociebie
#pytaniedorozowychpaskow
Komentarz usunięty przez autora
@cassiopei: istnieje w dwie strony. Po prostu kobiety czują się traktowane inaczej przez pryzmat płci w różnych zawodach niż faceci. Facet stylista, fryzjer, pracownik salonu kosmetycznego też spotykają się z traktowaniem typu "facet na takim stanowisku, no kto by pomyślał hihihihi" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
W------l może się nam przydarzyć
@janeeyrie: Jest coś takiego jak okno życia lub możesz oddać do domu dziecka. Nie ma co szukać dziwnych argumentów.
@cassiopei: Są. Jako facet nie udało mi się dorabiać w opiece nad dziećmi, zostałem potraktowany niepoważnie przez moją płeć.
@KleKotka: Latem faceci muszą się pocić w tych garniturach jak szczury, a tymczasem kobiety zakładają krótką spódniczkę, samą bluzkę i jest im przyjemnie.
@janeeyrie: Chyba że jest to kurs kadry-i-płace. Wtedy już nie. W opiece nad dziećmi też nie.
@Mave: Nie wiem skąd wziąłeś takie reakcje, ale facet-fryzjer to coś zupełnie normalnego. Chodzę do fryzjera, którego zakład założył jego ojciec i nikt się nie dziwi że będąc facetami pracują w tej branży.