Aktywne Wpisy

proweniencja +327

vieniasn +24
no i teraz nie czuję się bezpiecznie we własnym domu
ktoś tu był i naruszył spokoik izdebki to niewyobrażalne jest takie że ktoś był w jedynym miejscu na świecie które jest bezpieczne dla mózgu
straciłem ostatki spokoiku który był mi tak potrzebny
spokoik to najwyższa wartość a nie mam go
nie wiem jak tak żyć
ktoś tu był i naruszył spokoik izdebki to niewyobrażalne jest takie że ktoś był w jedynym miejscu na świecie które jest bezpieczne dla mózgu
straciłem ostatki spokoiku który był mi tak potrzebny
spokoik to najwyższa wartość a nie mam go
nie wiem jak tak żyć
źródło: temp_file3700780651222389400
Pobierz

Czego zazdrościcie niebieskim paskom? Co oni potrafią robić takiego, z czym przeciętna kobieta by sobie najprawdopodobniej nie poradziła?
61 --> #100pytandociebie
#pytaniedorozowychpaskow
To że mnie nikt na stopa nie bierze, w odróżnieniu od koleżanek, to podobna sprawa.
- Braku traktowania poważnego w niektórych środowiskach, zwłaszcza zdominowanych przez mężczyzn. Spotkałam się z głupimi uwagami kiedy był jakiś mecz, i ja przekręciłam jakiś fakt, kiedy natomiast zrobił to niebieski, było to potraktowane na zasadzie "no pomylił się, zdarza się"
- Braku okresu, pmsów i tego typu historii - chodzisz podminowana choć nie wiesz do końca jak z tym zwalczyć, i masz ochotę się wydrzeć żeby wszyscy s---------i po czym
@Drobna: Nie przeczę. Przy czym lepiej w tę stronę, niż próba wciśnięcia zestawu dla gracza gdybyś chciała pracować nad księgowością.
@Drobna: Wg aktualnych podziałów do 35 roku, potem traktowana jest już jako ryzykowna.
@maiahi: Za to facetów nikt nie chce poznać, więc zdania są podzielone.
Polecam amerykański internet. W angielskim nie ma odmiany przez osoby, w związku z tym nie wiem w większości przypadków czy dyskutuję z kobietą czy mężczyzną. Co nie ma w wielu tematach znaczenia.
@holka-kofolka: Bez przesady - niski facet wie że jest niski.
Jednak, w przypadku dwuznacznych wiadomości, które są męczące, to Ci ludzie są problemem, a nie my, że nam się owe wiadomości nie podobają. I to ludzie je wysyłający powinni się bać, a nie ja powinnam przed nimi uciekać. Co już ma miejsce w anglojęzycznym internecie, bo w
Komentarz usunięty przez autora
Płeć rozmówcy mogę zgadnąć podczas specyficznej dyskusji jak leży multitool w dłoni, ale już nie przy rozmowie o Factorio.