Wpis z mikrobloga

https://bil.best/billing.php

lista m3u8 lub portal MAG z archiwum - Pakiet PL jest pełny

pakiet 2000 kanałów lub 3500 kanałów

Polska , USA , DE , UK , RUS , UA , SPAIN , FRANCE , NETHERLANDS ,PORTUGAL , SCANDINAVIA , TURKEY , ISRALE .ITALY ,CZECHY , SLOVAKIA , SERBIA

- 2000 kanłów - 2$
- 3500 kanłów - 2.85 $
- 3500 kanłów (2 urządzenia )- 3 $
- 3500 kanłów (4 urządzenia )- 4 $
#iptv
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

testuje 2 dzień kanały Polskie działaja poprawnie u mnie na SIPTV na MAG 322 żadnych problemów aby się szybciej ładowali kanały i stabilniej działały bo to lista TS dopisałem do linku do listy &output=m3u8 i tak sa IPTV które ładowanie jest lepsze .. kanały zagraniczne długo się ładuja kanały UK i troszke kłopoty ale żadna tragedia USA Viasat Sporty nie które nie działaj u tu troszkę bo niby jest zakładka support ale
  • Odpowiedz
@knopiczka: mam tam konto od miesięcy i ty widzę że zaczynasz zielonkom i reszcie podawać namiary żeby pewnie dobić tych opów bo oni nie bardzo mają ochotę na razie aby iść na rękę naszym; co do samej strony to po pierwsze przy logowaniu można sobie wybrać Polski (nie wszystko jest przetłumaczone ale idzie się ogarnąć, jak używacie Chrome to wam przeglądarka przetłumaczy) druga sprawa to pakiety, nie polecam tych M3U
  • Odpowiedz
Chyba już mogę powiedzieć co sądzę o tej IPTV kanały Pl działają poprawnie kilka zagranicznych są off jakość kopia 1:1 z satelita jedynie co ja bym poprawił to ładowanie kanałów z listy m3u jest do poprawy drobna korekta co wprowadziłem i działa dobrze duża oferta kanałów z świata więc polecam , oczywiście jak w moim przypadku gdzie po kosztowałem kilka IPTV to zawszę bym mógł się do czegoś przyczepić na przykład brak
  • Odpowiedz