Wpis z mikrobloga

AHAHAHAH, tak jak nie przepadam za Stanowskim, to z tej akcji się posikałem ze śmiechu.

Poza tym najbardziej mnie bawią ludzie, którzy podchodzą do tematu na poważnie i wypisują jakieś wysrywy o honorze ulicy albo, że Stanowskiemu nie wypada tak się zachowywać i wyrzygują inne werdykty w necie XDD

To są bogate osoby publiczne, które mają dostarczać nam rozrywki, dramy i show, takie ich zadanie - delektujcie się, bo akurat Stano vs. Najman to jeden ze śmieszniejszych scenariuszy w 2020 roku XD

A nie zesrani siedzicie jakby chodziło o kogoś od was z rodziny ja p------ę wykopki xD co wy tacy spięci zawsze

#kanalsportowy #najman
Tywin_Lannister - AHAHAHAH, tak jak nie przepadam za Stanowskim, to z tej akcji się p...

źródło: comment_1608560130Sgccy9IXJ2iK7ApKOo09Xo.jpg

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

wyję ze śmiechu, że mój wpis sprowokował nie tylko wykopowych koneserów WYSUBLIMOWANEGO humoru, ale też jeszcze jakichś uliczników fighterów xD

Jak się kogoś wyzywa na ustawkę(jeszcze do tego podaje się miejsce i godzinę), a potem się nie przychodzi, to jest się zerem bez honoru. Zawsze tak było i będzie. Nie ma znaczenia czy zrobi to twój kolega Piotrek z pracy, czy internetowi celebryci.

@SuperTimor435: kisnę
Tywin_Lannister - wyję ze śmiechu, że mój wpis sprowokował nie tylko wykopowych kones...

źródło: comment_1608583845uEPrpao6kJUtOTjLhf0Pv9.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
ej bo on powiedział że będzie, a go nie było

@kozackikozak: Stanowski tyle razy mówił, że nie zamierza się z nim bić, że chyba trzeba być głupim jak Najman, żeby pomyśleć, że nagle kompletnie bez powodu zmienił zdanie i tak na poważnie zaproponował ustawkę...
  • Odpowiedz