Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Ogrywam sobie #doometernal #doom na nightmare i jest niezła orka. O ile na ultra violence pykało się przyjemnie, to tutaj czasem robię jakąś arenę kilkanaście razy :D Ale nie, że narzekam, bo gra jest mega miodna i daje masę satysfakcji. Najbardziej znienawidzony stwór to Doom Hunter. Myślałem, że Marauder jest ciężki, ale jego można porobić w 20 sekund. Później w grze jak są areny gdzie na koniec walki respi się Hunter albo nawet dwóch to mnie szlag trafia XD
Podziwiam tych ludzi co robią całą grę na jednym życiu, z wszystkimi dodatkowymi potyczkami (bramy itd.)
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@OperatorHydrolokator: na doom huntera jest jedna sztuczka, o której być może nue słyszałeś. Zamiast walić w jego osłonę z plazmy, możesz strzelać z dowolnej broni do tego czołgu na którym jeździ. Co prawda przyjmuje on trochę więcej obrażeń, ale ja i moi znajomi głównje na tym sie fokusujemy. Polecam spróbować, jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś :D
  • Odpowiedz
@ZenoChame: a widziałem to, że można mu w tę podstawę strzelać, tylko czasu więcej trzeba i rakiet ;)
@Jubei: ano, czasem zasiadam o 23 i gram godzinkę czy dwie. Ja mam lvl4 i lvl0.5 także ten ;D Nie potrafię grać na padzie w inne gry niż TPP typu GTA, Tomb Raidery, inne typu Darksidersy.
  • Odpowiedz
  • 0
@OperatorHydrolokator: a propos Doom Huntera, to smażysz bazę plazmą, jednocześnie robiąc unik jak tylko pojawią się komunikat o rakiecie, a potem jak lubisz - plazma albo płonący łańcuch i dwururka. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@OperatorHydrolokator: no ja również stanąłem na bagnie, bo życie mnie ostatnio dojeżdża i mało czasu/ ochoty na granie.. Jak nic się nie popieprzy, to w przyszły weekend powinienem mieć trochę czasu i może nawet dam radę TAG2 ruszyć... Kurła, nie łatwo być dorosłym. ;)
  • Odpowiedz