Aktywne Wpisy
senes +44
Single +/- 30 letni, jak wyglądają wasze poszukiwania, szukacie w ogóle? Jestem po dwóch dłuższych związkach, w tym roku spotykałam się z nowym chłopakiem ale też nic nie wyszło. Teraz już nie chce mi się randkować, poznawać, też tak macie? Takie wypalenie? Że chciałabym kogoś kto tak samo chce się ustatkować, ułożyć sobie życie, z kim można od razu bo ma tak samo. A nie jest ciągle niegotowy. Trochę jak w tym
nonamezpiwnicy +81
3 lata związku z laską, spokojna, dużo pracowala,uczyla się, odwiedzała mnie, ja ją, spedzalismy ze sobą mnóstwo czasu. Wszystko było dobrze dopóki nie poznała dziewczyny która robi tatuaże i ma mnóstwo "alternatywych znajomych". Nagle zaczęły się imprezy techno, narkotyki, alkohol, dziwne wyjazdy. Zostałem zbombardowany tekstami że jestem nudny, że nie lubię jeździć, poznawać świat i ludzi. Właściwie to ona nigdy nie wyszła z taką propozycją bo ciągle było coś. Jak ja proponowałem
Zamiast robić 4 wieśka na pełnej #!$%@?, ściąga licencję na grę z Murzynami i zwiększa w ekipie udział lasek z różowymi włosami. Biznes się kręci, bo nikt nie wie, co tworzą. Kasa jest przewalana na Kenau, od Wieśka, który dawno jest już legendą, odcinane są kupony.
7 lat na tym jadą. Wincyj lasek z różowymi włosami i multi-kulti w firmie. Jesteśmy tacy progresywni i światowi.
Andrzej, to jebnie, #pdk.
W końcu hype na Cyberpunka jest już tak ogromny, że postanawiają wypuścić niedokończoną grę. Najważniejszy moduł został oddany - tworząc postać można sobie wybrać długość #!$%@?. AI, testy, optymalizacja? Panie, a na co to komu potrzebne. No co może pójść nie tak.
Tydzień później Sony #!$%@? ich ze sklepu. XD
Keanu siedzi smutny na ławce. Laski z różowymi włosami organizują owocowy czwartek. Anecie jest zimno.
#cyberpunk2077 #heheszki
@mickpl: odmówili, bo z tego co kojarzę Sapkowski nie miał żadnych podstaw do roszczeń
Jak najbardziej logiczna decyzja, ile można robić gier o tym samym, tym bardziej, że gra miała być na tę samą generację konsol co wiedźmin 3.
@mickpl: w jakim ty świecie żyjesz? xD
Komentarz usunięty przez autora
@mickpl: Przecież oni się dogadali. Co Ty bredzisz.