Aktywne Wpisy

okoboji +80
i cyk - kolejny miesiąc, naliczenie niemal 50k od frajerów tzn patronów wpadło.
Gość nagrał "potężny" film o titanie, którego treść to było kopiuj-wklej zagranicznych kanałów i zamknąl się
na kilka miesięcy, by po pół roku zrobić recenzję... filmu. Podkoloryzował ją jakimś tandetnym AI i to jest w porządku?
360 tysięcy za recenzję filmu to jest naplucie w twarz, ale stado owiec wpłaca dobrowolnie bo te pieniądze "po prostu mu się należą' xD cytując była
Gość nagrał "potężny" film o titanie, którego treść to było kopiuj-wklej zagranicznych kanałów i zamknąl się
na kilka miesięcy, by po pół roku zrobić recenzję... filmu. Podkoloryzował ją jakimś tandetnym AI i to jest w porządku?
360 tysięcy za recenzję filmu to jest naplucie w twarz, ale stado owiec wpłaca dobrowolnie bo te pieniądze "po prostu mu się należą' xD cytując była
źródło: Zrzut ekranu 2026-01-5 o 19.27.45
Pobierz
Ludzie chcą normalnie spacerować po mieście i używać chodników zamiast być terroryzowanym przez pyłki, smród i NOx z starych diesli
Wykopki be like - literally communis - to jest moja wolność że wjadę swoim sadzomiotem do miasta i będę terroryzował ludzi i rozgrzewał ten złom na parkingu smrodząc stu innym pieszym na parkingu, na chodnikach i w normalnych samochodach.
Jak wg ciebie twój 20 letni dieselek nie smrodzi to odpal sobie go rano
Wykopki be like - literally communis - to jest moja wolność że wjadę swoim sadzomiotem do miasta i będę terroryzował ludzi i rozgrzewał ten złom na parkingu smrodząc stu innym pieszym na parkingu, na chodnikach i w normalnych samochodach.
Jak wg ciebie twój 20 letni dieselek nie smrodzi to odpal sobie go rano
źródło: com-razoroil
Pobierz

Ostatecznie, jak to często bywa, wszystko zależy od oczekiwań. Jeśli akurat potrzebujecie charakternego akcyjniaka, który nie zostawia miejsca na konkretniejsze przemyślenia, to Death or Glory powinno być dla was komiksem prawie idealnym. Bardzo przyjemne w odbiorze, staranne ilustracje będą waszym przewodnikiem w raptownej wędrówce przez wartką opowieść. Barwna obsada, niezależnie od natężenia oklepanych archetypów, powinna uchronić przed monotonią spowodowaną jednotorowością wątków. Jeżeli jednak szukacie emocjonalnego potargania, wielowarstwowych przemyśleń i adekwatnego domknięcia napoczętej problematyki, to możecie lekko zgrzytnąć zębami. Ja sobie szkliwa nie starłem.
Recenzja komiksu Death or Glory tom 1. Dałeś się dopaść
#komiks #komiksy #nerdheim
źródło: comment_1608221576s3xKEzDEDel6WSdoH71cx1.jpg
Pobierz