Aktywne Wpisy
Jacek12 +70
Dzisiaj odebrałem zaświadczenie o niepełnosprawności córki ze względu na #autyzm Wiąże się to zasiłkiem niecałe 3000 zł - niby spoko ale w dupie mam te pieniądze. Córka ma ponad 7 lat i nie mówi, ma parę lat młodszą siostrę która rozwija się mega super. Widzę jakby to było gdyby starsza córka też była normalna. Mega zazdroszczę innym rodzicom. Bardzo ciężko mi się na to patrzy i już nie mam na
Kagernak +8
Mam do was jedno pytanie: "Czego chce Musk?". Poważnie, typ ma tak dziwny model działania, że ciężko w ogóle określić co jest jego celem końcowym (o ile taki jest). Stworzył Tesle i SpaceX i chce rewolucjonizować loty w kosmos i motoryzacje co mu się naprawdę dobrze udaje. Na co mu jednak twitter, po co najpierw pomaga mocno Ukrainie by rok później ciągle postować rosyjskie narracje, dlaczego wsparł Trumpa milionami dolarów, chcę być
Ja nie wiem czy ten zamek tam powinien powstać czy nie. Nie posiadam na tyle eksperckiej wiedzy w tym temacie. Od decydowania w takich sprawach są stosowne urzędy, a ich decyzje mogą podważać sądy. Ty za to najwyraźniej jesteś ekspertką we wszystkim i wygląda na to, że możemy zwolnić wszystkich sędziów, bo o czyjejś winie bądź niewinności też orzekasz od ręki,
@xandra: Wojewódzki Sąd Administracyjny w marcu br. twierdził co innego. Wojewoda wielkopolski twierdził co innego. Którym zatem urzędom i urzędnikom powinienem wierzyć, a którym nie? Masz może jakąś pomocną rozpiskę albo diagram?
Nie jest napisane w artykule czy i jaką decyzję wydało NSA (pewnie jeszcze sprawa jest w toku), ale WSA uchyliło decyzję GDOŚ.
@Rachey: Człowieku, masz decyzję Urzędu Wojewódzkiego z listopada.
@marcaj: Wiem, że jesteś trollem, nie musisz tego ogłaszać ;)
Zamku jako takiego nie widziałem, jest tylko wielu świadków, którzy twierdzą że zamek istnieje i masa grafik w Internecie i prasie podpisanych jako zdjęcie rzekomej budowli wznoszonej w miejscu rzekomo objętym ochroną. Nic z tego bezpośrednio nie widziałem, więc skąd mam wiedzieć, że mnie nie oszukują jak Ty pisząc, że "na terenach