Aktywne Wpisy
Jacek12 +75
Dzisiaj odebrałem zaświadczenie o niepełnosprawności córki ze względu na #autyzm Wiąże się to zasiłkiem niecałe 3000 zł - niby spoko ale w dupie mam te pieniądze. Córka ma ponad 7 lat i nie mówi, ma parę lat młodszą siostrę która rozwija się mega super. Widzę jakby to było gdyby starsza córka też była normalna. Mega zazdroszczę innym rodzicom. Bardzo ciężko mi się na to patrzy i już nie mam na
Kagernak +8
Mam do was jedno pytanie: "Czego chce Musk?". Poważnie, typ ma tak dziwny model działania, że ciężko w ogóle określić co jest jego celem końcowym (o ile taki jest). Stworzył Tesle i SpaceX i chce rewolucjonizować loty w kosmos i motoryzacje co mu się naprawdę dobrze udaje. Na co mu jednak twitter, po co najpierw pomaga mocno Ukrainie by rok później ciągle postować rosyjskie narracje, dlaczego wsparł Trumpa milionami dolarów, chcę być
@xandra z wykop.pl – innowacyjne, błyskawiczne sądownictwo, od postawienia zarzutu do ogłoszenia wyroku w 5 minut. Zadzwoń teraz!
@xandra: Póki co, postawiono zarzuty, ale nic nie udowodniono. Poczekajmy może do wyroku sądu, bo oskarżanie kogoś, nie jest tożsame z udowodnieniem winy.
Jeżeli faktycznie dojdzie do tego,
@mango2018: Zamku nie powinno tam być i doskonale zdajesz sobie z tego sprawę.
@xandra: No właśnie nie rozumiem, dlaczego nie. Bo nie, bo nie, czy są za tym jakieś konkretne argumenty.
Wpływ na środowisko -nie oszukujmy się, to sztuczna wyspa, w lesie przemysłowym.
Brzydki? - mi się tam bardzo podoba i według mnie bardzo fajnie komponuje się
@xandra: Aaaa. czyli cały ten ból d--y wynika jedynie z tego, że Tobie się zwyczajnie nie podoba.
@mango2018: Dlatego.
Czy rozumiesz co oznaczają te trzy proste słowa, które rozpoczynają cytowaną przez Ciebie wypowiedź i jak one się mają do uznawania przez Ciebie jej dalszej części za niepodważalny fakt?
@Wraniak: Nie, nie jest ładny, jest okropny.
@xandra:
Jak już mówiłem:
Póki co, nic nikomu nie udowodniono i to, że prokuratura coś zarzuca, nie oznacza, że jest się winnym.
Wstrzymajmy się może z wydawaniem wyroków do czasu opublikowania uzasadnienia
@xandra: No i właśnie Ty tu się mylisz. Bo do żadnego naruszenia nie doszło. To, że prokuratura coś tam zarzuca, nie oznacza, że do tego naruszenia doszło. Właśnie dlatego są sądy i obrona, żeby nie można było wydawać wyroków jedynie na podstawie oskarżeń.
Więc do niczego nie doszło a co najwyżej mogło dojść. A mogło, to nie oznacza, że doszło.
@xandra: A ja mam nadzieję, że go nie zburzą, bo zamek w mojej opinii jest super i pasuje do miejsca i może być fajną atrakcją w regionie.