@mroz3: a dla mnie to właśnie spoko opcja. Wiem o czym pisze gazeta polska i w jakiś sposób jest ona jedną z najgorszych gazet w Polsce ale sam czasem jestem ciekaw co oni tam piszą i chętnie bym to zobaczył.
Co sie odbiałkowuje z tymi uczelniami to dramat i szkoda strzepic sami wiecie czego.... Uczelnia jako miejsce NAUKI nie pogladow powinna mieć mozliwosc podzielić się materiałami od "Nie" po twórczość biznesmena z Torunia. Uczelnie wyższe są miejscami zajmujące się NAUKĄ (w tym np badaniu roznych skrajnosci szcegolnie tam gdzie mozna spotkac kierunki jak socjologia,politologia,komunikacja wizerunkowa itd) a nie kształtowaniem i ocenianiem poglądów.
@Megidox: Większość ludzi ma obecnie jedne twarde poglądy i ich nie zmieni. Nieważne czy będzie miało dostep i czy w ogóle powinno ich to interesować ze wzgledu na kierunek studiów.
Gazeta Polska jest ich zdaniem zła więc trzeba ją usunąć. Jakby była taka akcja z rozdawaniem NIE to pewnie by się jeszcze jarali bo to ten fajny tygodnik co ma konto na twitterze. Ehhh.
@Darth_Gohan: Niech mają nawet mega skrajne mają do tego prawo lecz jest to miejsce gdzie powinni chować je do kieszeni. Piewcy demokracji i wolnosci slowa sa za usunieciem czegos/kogos bo wedlug nich jest zly - kurde gdybysmy juz to kiedys widzieli np w wesołej twórczośći pewnego akwarelisty ...
Beka z prawaków, którzy się zesrali w tym wpisie. Na uczelni nie ma miejsce ani na śmieciowe tabloidy, ani na polityczne szczujnie, także na śmieciowym poziomie.
@Theos: a kto jest od oceniania tego czy coś jest na śmieciowym poziomie czy nie? Obiektywne media nie istnieją, każde dbają o swoje interesy, Gazeta Polska jest podła, ale równie podła i stronnicza potrafi być Gazeta Wyborcza czy Newsweek, w zdrowym i demokratycznym kraju, o który ponoć walczymy to człowiek na końcu decyduje, która wersja jest mu bliższa, a ty bawisz się w cenzora, który decyduje co może iść w
@Theos: no zajebiste uszanowanko niech się pozamykają w swoich bańkach informacyjnych a potem zdziwko że takie a nie inne wyniki wyborów - przecież 123% moich znajomych głosowało na PO
@Fearaneruial: xD kto normalny uważa że jeśli 125 procent jego znajomych głosowało na daną partie to musi ona wygrać xD. I tu nie chodzi zamykanie się w bańce informacyjnej tylko odcinanie się od ścieku i propagandy.
@NPCno123123: przecież po każdych wyborach jest nawet na wykopie festiwal autyzmu - nie znam nikogo wśród moich znajomych, kto głosował na XYZ, więc nie mogli wygrać.
@mroz3: rozumiem dostęp do gazety prawnej co było za "mojej kadencji", nature, czasopism naukowych, branżowych czy wykupienie dostępu do rzetelnej publicystyki z obu stron (od krytyki politycznej po klub Jagielloński i nową konfederację), ma to sporą wartość dla studenta, ale rozdawanie tego szmatławca to xD
Zresztą, o jakiej kompromitacji ja mowie - toż to kólka wzajemnej adoracji przekonane o nieomylności własnych poglądów na pewne sprawy
Gazeta Polska jest ich zdaniem zła więc trzeba ją usunąć. Jakby była taka akcja z rozdawaniem NIE to pewnie by się jeszcze jarali bo to ten fajny tygodnik co ma konto na twitterze. Ehhh.
To co? Niech teraz druga strona
Piewcy demokracji i wolnosci slowa sa za usunieciem czegos/kogos bo wedlug nich jest zly - kurde gdybysmy juz to kiedys widzieli np w wesołej twórczośći pewnego akwarelisty ...
Beka z prawaków, którzy się zesrali w tym wpisie. Na uczelni nie ma miejsce ani na śmieciowe tabloidy, ani na polityczne szczujnie, także na śmieciowym poziomie.
@Theos: no zajebiste uszanowanko
niech się pozamykają w swoich bańkach informacyjnych
a potem zdziwko że takie a nie inne wyniki wyborów - przecież 123% moich znajomych głosowało na PO