@fervi: Spróbowałem 5 minut temu na swaply.pl i przekierowało mnie do formularzw, w którym mam wysłać swoje selfie i zdjęcie karty. Korzystałeś z tej strony?
@fervi: Oni generalnie mają taką p------ą marżę, bo pobierają "flat fee" jak to sobie nazwali. Czyli w sumie im więcej wpłacisz tym mniej to odczujesz. Ja chciałem akurat wpłacić niewiele, aby tylko przetestować ich serwis. Nie będę wpłacał zbyt wiele za pierwszym razem, gdy nie wiem co to za strona.
@mimp: na binance chcą zdjęcie mojej twarzy XDDDDD są chociaż jakieś mniej ofensywne giełdy, gdzie zdjęcie jednej strony dowodu wystarczy, bez jakis udziwnien typu potwierdzenie adresu i zdjecie twarzy?
Swap.ly jeśli masz profil zaufany to powinien to łyknąć, więc o tyle dobrze, że Swap.ly nie ma danych (często jak masz konto w banku to założenie profilu zaufanego jest natychmiastowe).
#bitcoin #gielda
Oczywiście ze swaply.pl skorzystałeś czy swap.ly? Na tym drugim na pewno jest KYC, ale można profilem zaufanym
są chociaż jakieś mniej ofensywne giełdy, gdzie zdjęcie jednej strony dowodu wystarczy, bez jakis udziwnien typu potwierdzenie adresu i zdjecie twarzy?
Jak coś to @plaisant opowie.
Swap.ly jeśli masz profil zaufany to powinien to łyknąć, więc o tyle dobrze, że Swap.ly nie ma danych (często jak masz konto w banku to założenie profilu zaufanego jest natychmiastowe).