Aktywne Wpisy

yahoomlody +215
mówcie sobie co chcecie, ale gierki na telefon z lat 2005-2010 robione w javie były 100x lepsze niż gówna co teraz wychodzą xD
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
źródło: hqdefault
Pobierz
BlackpillMonster +582

“Kiedy znalazłem się w pobliżu lasku Lipie, położonym na krańcu Tarnowa, podeszła do mnie sympatyczna pani, która wręczyła ulotkę adresowaną do wszystkich Polaków. Dowiedziałem się z niej między innymi, że jeśli nie będę chciał się zaszczepić przeciwko koronawirusowi, to przyjdą po mnie do domu (o szóstej rano?). Zaszczepią mnie na siłę, nie będę miał wyboru. Jeżeli będę się stawiał, być może porządnie oberwę pałką po plecach. Nie wiadomo, ile w ciągu tego samego dnia takich ulotek – swoją zostawiłem na pamiątkę – trafiło w ręce tarnowian. Ale i bez nich lęk przed szczepionką jest bardzo duży.” więcej: https://www.temi.pl/tarnow/szczepionka-na-koronawirusa-lek-czy-lek/
#szczepienie #tarnow
źródło: comment_1608117018DeaYvnB6SeTOMO63t7B6AS.jpg
Pobierz